Uusimmat

Matthew Fox ei ole näytellyt Lost-sarjan jälkeen juuri missään – Kertoi nyt, mitä on tehnyt viimeiset 12 vuotta

20.06.2022 14:45 Muropaketin toimitus

Lost-tähti Matthew Fox palaa eläkkeeltä apokalptisessä jännärissä Last Light.

Matthew Fox oli Lost-sarjan keskeisimpiä näyttelijöitä, mutta jättäytyi hittisarjan jälkeen pois tv-tuotannoista. Hän on Lostin päättymisen jälkeen tehnyt vain kourallisen elokuvarooleja, eikä vuonna 2015 ilmestyneen Bone Tomahawkin jälkeen mitään.

Nyt hänet on kuitenkin saatu houkuteltua eläkkeeltä takaisin töihin, uutisoi Variety. Fox esittää pääosaa uudessa apokalyptisessa trillerisarjassa nimeltä Last Light. Sarja kertoo öljykriisin jälkeen romahtavasta yhteiskunnasta, missä Foxin esittämä insinööri vaimoineen (Joanne Froggatt) koittaa pelastaa perheensä.

Varietyn haastattelussa Fox kertoo taukonsa johtuneen muun muassa siitä, että hän halusi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa.

“Minulla on mielessäni bucket list niistä asioista, joita haluan alalla saavuttaa. Sen jälkeen, kun olin saanut vuonna 2014 tehtyä Bone Tomahawkin, olin tavallaan saavuttanut listaltani kaiken. Halusin tehdä länkkärin. Onhan se outo länkkäri, mutta länkkäri se on silti”, Fox selittää.

“Siinä elämäni hetkessä tuntui, että lapseni ovat sen ikäisiä, että minun oli tarve sitoutua heihin uudelleen. Olin ollut keskittynyt töihini ja vaimoni oli hoitanut perhettämme, ja minusta tuntui että oli aika olla kotona. Tuntui että nyt jään alalta eläkkeelle ja ryhdyn sen sijaan tekemään jotain muuta luovaa kuten musiikkia ja kirjoittamista.”

Last Lightissa häntä houkutti mahdollisuus päästä toimimaan sarjassa myös vastaavana tuottajana.