Uusimmat

Maya Hawke: ”Stranger Things -sarjan viimeinen kausi on kuin kahdeksan elokuvan kokonaisuus”

Kuva: Netflix © 2022

02.07.2024 15:15 Muropaketin toimitus

Stranger Things -sarjan finaalikauden kuvaukset kestävät kokonaisen vuoden verran.

Podcrushed-podcastissa Inside Out 2 -elokuvan tiimoilta vieraillut Maya Hawke kertoi myös mikä on Netflixin Stranger Things -sarjan viidennen ja samalla viimeisen tuotantokauden tilanne tällä hetkellä.

Hollywoodin viime vuoden lakkojen takia reippaasti myöhässä olevien jaksojen kuvaukset alkoivat vasta viime tammikuussa. Tuotanto jatkuu yhä edelleen, vaikka finaalikausi koostuu vain kahdeksasta episodista. Ne ovat kaikki liki kokoillan elokuvan mittaisia.

Hawken mukaan kuvauksissa kestää näillä näkymin kokonaisen vuoden verran.

”Showrunnerimme ja sarjan luojat Matt ja Ross Duffer ottavat sarjan korkean tason tosissaan. Tuotantokauden käsikirjoittaminen oli pitkä prosessi, kuten on myös sen kuvaaminen. Jaksot ovat todella pitkiä. Kuvaamme periaatteessa kahdeksaa elokuvaa.”

Stranger Things -sarjan finaalikausi nähdään ensi vuoden puolella. Tarkka ensi-ilta ei ole edelleenkään tiedossa.

Sarjassa nähdään Hawken lisäksi muun muassa Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard ja Sadie Sink.

Stranger Things

Kuva: © Atsushi Nishijima / Netflix