Megan Fox lopetti teinipojille pyllistelyn – Suunnitelmissa kuollut aviomies ja matka avaruuteen

21.02.2020 14:12 | Muropaketin toimitus

Megan Fox nousi kuuluisuuteen Michael Bayn ohjaamien Transformers-elokuvien myötä. Tehosteita pursuavissa toimintaseikkailuissa Foxin rooli oli toimia lähinnä silmäkarkkina miespuolisille katsojille.

Transformersien lisäksi Megan Fox on nähty mm. Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvien April O’Neilina. Näyttelijän seuraavat projektit ovat kuitenkin verrattain kaukana satojen miljoonien dollarien jättituotannoista ja etenkin Michael Baysta.

Megan Fox on tekemässä pariakin eri synkempää elokuvaa:

Screen Dailyn mukaan Fox nähdään pääosassa Till Death -kauhuelokuvassa. Se kertoo naisesta, joka on käsiraudoilla kiinni kuolleessa sulhaessaan, ja kaiken muun pahan lisäksi kahden palkkatappajan kohteena.

Variety taas kertoo, että Till Deathin lisäksi Megan Fox tekee myös Aurora-nimisen scifi-trillerin. Siinä Foxin esittämä astronautti seuraa avaruudesta, miten voimakkaat aurinkomyrskyt uhkaavat Maata.

Ennen Auroraa ja Till Deathia ehtivät valmistua pienen budjetin toimintaleffa Rogue ja Oscar Isaacin kanssa tehty draamakomedia Big Gold Brick. Molemmat on aikataulutettu kuluvalle vuodelle.

Muropaketin uusimmat