Mel Gibson ei ole 2000-luvulla uusia klassikoita tehnyt, mutta vuoden 2012 leffa oli ihan pätevä – Löytyy Yle Areenasta vielä huomisen ajan

29.06.2021 17:08 | Muropaketin toimitus

Kaukana ovat ajat, jolloin Mel Gibson tähditti Braveheartin kaltaisia jättihittejä. Silti entinen Mad Max -tähti on saanut vielä 2010-luvullakin aikaiseksi elokuvia, joiden parissa kuluu ilta rattoisasti. Yksi näistä leffoista on Get the Gringo vuodelta 2012.

Adrian Grunbergin ohjaamassa Get the Gringossa ”Kuskilla (Mel Gibson) on ollut huono päivä, joka ei näytä paranevan. Hän on saanut juuri miljoonien saaliin, jolla voisi viettää mukavan kesäloman. Hyvä ajatus, joka menee etelään – kirjaimellisesti. Yhdysvaltain rajavartioston takaa-ajamana, verinen ruumis takapenkillään, Kuski rysäyttää autonsa rajamuurin läpi ja päätyy Meksikoon. Meksikon viranomaiset ottavat Kuskin kiinni ja laittavat hänet yhteen maan kovimmista vankiloista. Vankilassa hän joutuu outoon ja vaaralliseen maailmaan El Pueblitoon, jossa ulkopuolisen ei ole helppo selviytyä, ellei apuna ole joku, joka tietää keinot. Tämä joku sattuu olemaan 10-vuotias tenava.”

Get the Gringon voi katsoa Yle Areenasta vielä huomisen eli keskiviikon 30.6. ajan. Muista Suomen suoratoistopalveluista ei elokuvaa tällä hetkellä löydy.