UUSIMMAT

Vuonna 2012 Suomessa aloittanut suoratoistopalvelu suljetaan huomenna – Netflix saa kilpailijan, jolla on uusi ässä hihassa

25.10.2021 05:51 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla se sitten tapahtuu: vuonna 2012 toimintansa aloittanut HBO Nordic siirtyy ajasta ikuisuuteen tiistaina 26. lokakuuta ja samana päivänä aloittaa Suomessa toimintansa HBO Max.

Alle on koottu keskeisimmät tiedot HBO Maxista. Pähkinänkuoressa voimme kertoa, että HBO Nordicin tilaajat siirtyvät HBO Maxin tilaajiksi automaattisesti, ja kuukausimaksu tulee olemaan pari euroa edullisempi kuin aikaisemmin.

Mitkä ovat HBO Maxin ja HBO Nordicin erot? Palveluissa on paljon samaa, mutta myös isoja muutoksia on luvassa

HBO Nordic lopettaa, tilalle HBO Max – Nämä kolme asiaa vanhojen asiakkaiden pitää tietää ennen lokakuun loppua

Paljonko HBO Max maksaa? HBO Nordicin korvaaja paljasti kuukausihintansa

HBO Maxin sisältö tulee olemaan pitkälti samaa kuin HBO Nordicissa, mutta myös uutuuksia on luvassa – sekä sarjapuolella että elokuvien suhteen. Erikoista kyllä, HBO Max ei ole tiedottanut etukäteen uuden palvelun koko kattausta, ja tällä menolla tarjonta selviää vasta huomenna palvelun avautuessa. Esimerkiksi Disney toimitti ennen oman Disney+ -palvelunsa aukeamista vuosi sitten kattavan listan kaikista elokuvista ja sarjoista, jotka Suomessa saattoi ensimmäisestä päivästä lähtien katsoa.

Se sentään jo tiedetään, että Warner Bros. Picturesin uutuuselokuvat saapuvat HBO Maxiin 1,5 kuukautta teatteriensi-iltansa jälkeen, mikä on melkoinen valttikortti suoratoistopalveluiden välisessä kilpailussa. Syksyn aikana HBO Maxissa tullaan siis näkemään esimerkiksi The Suicide Squad ja vuoden 2021 Dyyni.