Melkein 30 vuoden odotus ei ollut turhaa: Keanu Reevesin kulttielokuvan jatko-osa kerää kehuja – enimmäkseen

28.08.2020 12:27 | Muropaketin toimitus

Ennen Matrixia, Johnny Mnemonicia ja Speediä Keanu Reeves tunnettiin Bill & Ted -elokuvista, jotka ilmestyivät vuosina 1989 ja 1991. Elokuvasarjan paisumista trilogiaksi saatiin odotella melkein kolme vuosikymmentä, mutta nyt Bill & Ted Face the Music on valmis.

Yhdysvalloissa Bill & Ted Face the Music -komedia julkaistaan tänään VOD-kanavissa. Vielä ei ole tiedossa, milloin elokuva saadaan levitykseen Suomessa – täkäläiset vuokraamot kun ovat olleet aiheesta kovin tuppisuisia.

Ilmeisesti Billin ja Tedin kolmatta seikkailua kuitenkin kannattaa odottaa, sillä elokuva-arvioita summaavalla Rotten Tomatoes -sivustolla Face the Music on kerännyt sangen hyvät arviot: tällä hetkellä kaikista kriitikoista 79 % on antanut siunauksensa Keanu Reevesin ja Alex Winterin tuoreimmalle sekoilulle.

Yleisön arvosanaa ei ole vielä saatavilla, koska elokuvaa on luonnollisesti esitetty ennakkoon vain median edustajilla. Ensi viikon aikana pitäisi kuitenkin selvitä, miten hyvin jatko-osa on kolissut Billin ja Tedin faneille.