UUSIMMAT

Melkoinen Marvel Studios -paljastus: X-Men ja Spider-Man olivat melkein osa vuoden 2008 Iron Man -elokuvan tarinaa

16.09.2019 07:33 | Muropaketin toimitus

Sarjassamme ”All That Could Have Been” luvassa on herkullinen paljastus ensimmäisen Iron Man -elokuvan loppukohtauksesta.

Kuten jokainen Marvel-fani hyvin tietää, Iron Manin (2008) lopputekstien lomassa nähtiin kohtaus, jossa Nick Fury (Samuel L. Jackson) saapui Tony Starkin (Robert Downey Jr.) luokse puhumaan Kostajat-hankkeesta.

Kohtaus sai fanien sukat pyörimään jaloissa, mutta vaihtoehtoinen versio olisi ollut varmasti varsinainen tajunnanräjäyttäjä:

Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on paljastanut, että Iron Manin loppukohtauksesta kuvattiin myös versio, jossa Fury viittaa sekä Ryhmä-X:ään että Hämähäkkimieheen. Tämä on melko mielenkiintoista, sillä vuonna 2008 X-Menin filmatisointioikeudet kuuluivat 20th Century Foxille ja Spider-Manin oikeudet Sony Picturesille. Ilmeisesti kyseessä oli vain toiveikas silmänisku, eikä studioiden välillä ollut mitään 11 vuotta salassa pidettyjä neuvotteluita.

Hyllytetty kohtaus on yksi monista Marvelin jemmaamista materiaaleista, joita ovat luvassa myöhemmin julkaistavalla Infinity Saga -kokoelmalla.

Muropaketin uusimmat