Uusimmat

Michael J. Foxilla on ehdotus uudesta Paluu tulevaisuuteen -elokuvasta, mutta fanit ja ohjaaja luultavasti vihaavat sitä

26.10.2022 11:58 Muropaketin toimitus

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis on ilmoittanut, ettei elokuvasarja saa jatkoa missään muodossa, ikinä, mitenkään. Marty McFlyta esittänyt Michael J. Fox ei ole yhtä kriittinen asian suhteen.

”Paluu tulevaisuuteen 4 -elokuvaa ei tule ikinä, ei ikinä, se on absoluuttisen varmaa. Paluu tulevaisuuteen -elokuvia ei tule enää yhtäkään”. Näin suorasanaisesti ohjaaja Robert Zemeckis ilmaisi kantansa vuoden 2018 haastattelussa. Zemeckis omistaa elokuvasarjan oikeudet yhdessä käsikirjoittaja-tuottaja Bob Galen kanssa, joten asia on siltä osin selvä.

Mutta entäs jos kuitenkin…?

”Olen ajatellut, että jos elokuva tehtäisiin uusiksi, siinä Martyn pitäisi olla tyttö”, Michael J. Fox ehdotti Entertainment Tonightin haastattelussa.

”Siinä elokuvasarjassa on jotain, mikä koskettaa ihmisiä monella tavalla. Minusta tuntuu että uusi elokuva tulee kyllä vielä”, näyttelijä lisäsi.

Klassikkoelokuvien ”mimmiversiot” ovat ilmiö, josta Hollywoodissa innostuttiin joitakin vuosia sitten. Vastareaktiot olivat kuitenkin voimakkaita, etenkin vuoden 2016 Ghostbustersin kohdalla, eikä isoja hittejä syntynyt. Moni elokuva jäikin vain suunnitteluasteelle.

Mikäli ajatus ”Martina McFlysta” siis hirvittää, lienee pelko turhaa. Hollywoodin pamput tuskin Foxin ideasta innostuvat, ja vaikka niin kävisikin, ovat Zemeckis ja Gale portilla vastassa.

Alkuperäiset Paluu tulevaisuuteen -tähdet kohtasivat toisensa nostalgisissa merkeissä kuluvana syksynä. Video löytyy täältä:

Tältä Michael J. Fox ja Christopher Lloyd näyttävät nykyään – Yleisöllä oli tippa linssissä, kun Paluu tulevaisuuteen -tähdet kohtasivat pitkästä aikaa