Mihin kissa katosi? – Game of Thronesista leikattiin “niin kamala kohtaus, ettei sitä voinut näyttää katsojille”

14.02.2019 08:50 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin tekijät ovat kertoneet tuoreessa haastattelussaan yhdestä kuolemasta, joka oli niin hirveä, ettei sitä haluttu näyttää televisionkatsojille.

Satunnainen Game of Thronesin katsoja tuskin tietää tai muistaa, kuka tai mikä on Ser Pounce. Kyseessä on edesmenneen Tommen Baratheonin lemmikkikissa, jota ei ole sarjan uusimmissa jaksoissa enää näkynyt.

Mihin mirri hävisi?

Entertainment Weeklyn tuoreessa haastattelussa Game of Thronesin showrunnerit D.B. Weiss ja David Benioff paljastivat, että Cersei Lannister tapatti kissan, koska vihasi sen nimeä.

Vaikka Game of Thronesissa on esitetty esimerkiksi raakoja veritöitä ja jopa raiskauksia, ei Ser Pouncen kuolemaa haluttu näyttää katsojille.

”Koska Cersei ei sietänyt kissan nimeä, kehitti hän kaikista diabolisimman teloituksen kissalle. Ser Pouncen kuolema oli niin hirveä, ettemme voineet edes laittaa sitä mukaan sarjaan”, David Benioff maalaili, ja Dan Weiss jatkoi, selvästi huumorilinjalla:

”Jos ostatte super-pidennetyn ja super-ladatun Game of Thrones -boksin, joka ilmestyy, Ser Pouncen kuolema on mukana siinä. Mukana on kokonainen jakso, joka käsittelee vain Ser Pouncen kuolemaa”.

Game of Thrones jatkuu HBO Nordicilla 15. huhtikuuta kahdeksannen kauden jaksoilla.

Muropaketin uusimmat