UUSIMMAT

Mikä lässähdys: The Walking Deadin tänään Suomessa nähtävä shokkijakso osoittautui pelkäksi rahastukseksi

05.11.2018 07:43 | Muropaketin toimitus | 1

AMC-kanava esitti eilisiltana Yhdysvalloissa yhden The Walking Deadin historian odotetuimmista jaksoista. Suomessa sama jakso nähdään tänään FOX-kanavalla kello 22.00.

Varoitus: Luvassa juonipaljastus The Walking Deadin uusimmasta jaksosta.

Jo ennalta ilmoitettiin, että uusi The Walking Dead -jakso What Comes After jäisi sarjan päähahmo Rick Grimesin (Andrew Lincoln) viimeiseksi.

Tämä pitää edelleen paikkansa, mutta toisin kuin moni odotti, ei Rick kuollut. Hahmon ”viimeisistä hetkistä” voit lukea kuvauksen CBR:n sivuilta.

Televisiosarjassa ei Rick Grimesia enää nähdä, mutta televisiosta hahmo ei katoa. Entertainment Weeklyn mukaan sankarillinen hahmo nimittäin palaa uusissa tv-elokuvissa, jotka keskittyvät puhtaasti Rickin edesottamuksiin, ja jättävät muut TWD-hahmot taka-alalle.

AMC:n ratkaisu on herättänyt monenlaisia tunteita faneissa. Rickin siirtämistä omiin elokuviinsa on pidetty puhtaasti rahastuksena, mikä onkin helppo ymmärtää.

Keskustelu

Mielestäni se oli hyvä jakso, vain kokemattomat odottivat Rickin kuolevan. Jakso varmisti Rickin olevan B-kohde ja hahmon jatkuvuuden.

Muropaketin uusimmat