UUSIMMAT

Mikä tasa-arvo? Studio aikoi maksaa Jurassic World -tähdille täysin eri palkkiot – tilanne korjattiin vasta, kun Chris Pratt kuuli tilanteesta

17.08.2022 12:29 Muropaketin toimitus

Bryce Dallas Howard kertoo tienanneensa enemmän Jurassic World -oheistuotteista kuin itse elokuvista.

Bryce Dallas Howard kertoo Insiderin jutussa Chris Prattin vaatineen molemmille näyttelijöille yhtä suuria palkkioita Jurassic World -elokuvista.

Jo vuonna 2018 selvisi, että Howard tienasi roolistaan Jurassic World: Fallen Kingdomissa 2 miljoonaa dollaria vähemmän kuin Pratt. Luvut olivat Howardin mukaan kuitenkin jotain aivan muuta.

– Sain huomattavasti pienemmän summan kuin mitä tuolloin uutisoitiin, todella paljon pienemmän. Jurassic World -trilogian sopimukset tehtiin jo vuonna 2014, jolloin maailma oli erilainen paikka, Howard sanoo.

– Chris ei suostunut moiseen, vaan sanoi hoitavansa asian. Sainkin hänen kanssaan saman verran rahaa esimerkiksi franchisen oheistuotteista, kuten peleistä ja huvipuistoajeluiden diileistä. Itse asiassa tienasin niistä enemmän kuin itse elokuvasta, näyttelijä jatkaa.

Jurassic World Dominion ei ollut kovin kummoinen tekele. Sen Metacriticin yhteen keräämien kriitikkoarvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä vain 38 / 100. Muropaketin arviossa leffa sai myös vain kaksi tähteä viidestä:

Arvostelu Jurassic World: Dominion on ontto, kömpelö ja hölmö jättielokuva

Muropaketin uusimmat