Mike Tyson raivostui tulevasta tv-sarjasta: “Heille olen vain n*****i, jonka voi huutokaupata – päitä tulee vielä putoamaan”

08.08.2022 10:38 Muropaketin toimitus

Mike Tysonista on tehty Hulu-palveluun uusi televisiosarja. Raskaansarjan nyrkkeilijä ja kaksinkertainen maailmanmestari ei ole asiasta pätkän vertaa innoissaan.

Elokuun 25. päivä Yhdysvalloissa Hululla alkava ja ennen pitkää myös Disney+:aan arvatenkin saapuva Mike-sarja seuraa Mike Tysonin uraa ja yksityiselämää.

Sarjan mainoslause ”You May Know Tyson, But Do You Know Mike?” viittaa siihen, että nyt pyritään esittelemään mies kohuotsikoiden ja nyrkkeilykehien takaa.

Minisarja on saanut jyrkän tuomion Mike Tysonilta itseltään. Instagramissa viikonloppuna julkaisemassaan viestissä Tyson tuomitsee Hulun toiminnan hyvin suorasanaisesti: ”He varastivan elämäntarinani eivätkä edes maksaneet minulle. Hulun päättäjille olen vain n*****i, jonka voi myydä huutokaupassa”.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mike Tyson (@miketyson) jakama julkaisu

Hulu sai kuulla kunniansa myös Twitterissä, jossa Mike Tyson vertasi itseään filistealaista Goljat-jättiläistä vastaan taistelevaan Daavidiin ja ilmoitti ”päiden vielä putoilevan” Mike-sarjan takia.

Hulu ei ole Tysonin uhkauksia ja solvauksia kommentoinut.

Mike