Uusimmat

Disney+:n tuore elokuva sai erikoistehosteiden ammattilaiset ulvomaan naurusta

Kuva: © Disney

13.11.2023 07:52 Muropaketin toimitus

Prom Pact on romanttinen teinikomedia, joka lisättiin Disney+:aan viime keväänä. Elokuva jäi aika vähälle huomiolle, mutta on nyt nostettu valokeilaan ja saanut aivan uutta yleisöä erikoistehosteita tekevän ja analysoivan Corridor Crew’n ansiosta.

Corridor Crew’n VFX Artists React to Bad & Great CGi -videosarjasta julkaistiin lauantaina jo 120. jakso. Se oli Corridor Crew’ta parhaimmillaan: video tarjosi katsojille reippaasti uutta tietoa erikoistehosteiden tekemisestä ja oli vieläpä parhaimmillaan ihan hillittömän hauska.

Kun Sam näkee videon alkupuolella miten onnettomia digihahmoja Prom Pact -elokuvan joukkokohtaukseen on luotu, ei naurulle ole tulla loppua.

”Miksi tämä on tehty näin?” Sam ihmettelee ja on tippua sohvalta.

Vastaukseen on vaikea keksiä vastausta, sillä aivan käsittämättömän köpö tehoste olisi ollut helposti korvattavissa vain siirtämällä muutama ekstra takarivistä kuvan etualalle. Mutta kuten erikoistehostevelhot alhaalla arvelevat, ehkä vahinko on havaittu vasta jälkituotantovaiheessa, ja lisäkuvauksia ei ole voitu enää järjestää, mene ja tiedä.

Alla VFX Artists React to Bad & Great CGi’n tuorein jakso ja sen perään vielä Prom Pactin traileri.