Miksi ihmeessä Donald Trump oli mukana Yksin kotona -elokuvassa? Ohjaaja paljasti todellisen syyn, ja suututti varmasti Trumpin puheillaan

13.11.2020 12:25 | Muropaketin toimitus

Jo ennen Diili-ohjelmaa Donald Trump oli tullut tutuksi televisiosarjoista ja elokuvistakin. Yhtenä esimerkkinä voi nimetä vaikkapa Yksin kotoa 2:n.

Ohjaaja Chris Columbus on paljastanut, miten Donald Trump oikein päätyi mukaan vuoden 199 Yksin kotona 2 – Eksynyt New Yorkissa -elokuvaan:

”New Yorkissa pääsee kuvaamaan eri paikoissa kunhan maksaa siitä. Otimme yhteyttä The Plaza Hoteliin, jonka Trump niihin aikoihin omisti, koska halusimme kuvata kohtauksen sen aulassa. Emme voineet lavastaa sitä erikseen. Trump sanoi että asia sopii. Maksettuamme palkkion hän kuitenkin ilmoitti, että saamme käyttää Plazaa vain jos hän on mukana elokuvassa. Suostuimme sitten ottamaan hänet mukaan.  Näyttäessämme elokuvaa ensimmäistä kertaa tapahtui jotain todella outoa: yleisö hurrasi Trumpin saapuessa kuvaan. Sanoin sitten leikkaajalleni, että jätä hänet elokuvaan yleisön takia. Mutta Trump siis pakotti itsensä mukaan väkisin.”

Matt Damon kommentoi samaa aihetta jo pari vuotta sitten, ja ihmetteli silloin, miksi ihmeessä Trump sai jäädä elokuvaan, sillä yleensä elokuvantekijät leikkasivat ”pakko-cameot” pois vähin äänin:

”Esimerkiksi Naisen tuoksu -elokuvan ohjaaja Martin Brest joutui kirjoittamaan Trumpille roolin ja tuhlaamaan työryhmän aikaa moiseen paskaan. Trump kävelee kohtauksessa sisään ja Al Pacino sanoo ’päivää, herra Trump’, tai jotain sinne päin. Trumpin nimi piti aina sanoa ääneen. Yleensä homma hoidettiin niin, että luvat saatiin kuvaamalla kohtaus ja jättämällä se pois valmiista elokuvasta. Jostain syystä Yksin kotona 2 -leffan tekijät eivät leikanneet Trumpia pois”.

No, nyt Damon on saanut vastauksensa.

Alta voit katsoa Trumpin cameon itse.

Muropaketin uusimmat