Uusimmat

Miksi Terrence Howard lähti Iron Man -elokuvista? Näyttelijä paljasti nyt oman versionsa riidasta Marvelin kanssa

29.05.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Terrence Howard korvattiin ensimmäisen Iron Manin jälkeen Don Cheadlella.

Terrence Howard esitti Marvel Studiosin ensimmäisessä Iron Man -elokuvassa James Rhodesia, josta myöhemmin tulee War Machine. Iron Man 2:ssa hahmoa esittää kuitenkin Don Cheadle, joka on jatkanut roolissa siitä lähtien.

Joe Rogan Experiencessa vieraillut Howard paljastaa oman versionsa siitä, mikä tuolloin johti hänen lähtöönsä Marvelilta.

“Tein Iron Mania ja sitten yhtäkkiä sitä ei enää ollutkaan. Teimme kolmen elokuvan sopimuksen Marvelin kanssa. Neljä ja puoli miljoonaa dollaria ensimmäisestä elokuvasta, 7,5-8 miljoonaa toisesta ja 12 miljoonaa kolmannesta. Allekirjoitimme sellaisen. Marvelilta oltiin minuun yhteydessä viikko sen jälkeen kun äitini oli kuollut. He soittivat agentilleni Charles Kingille ja sanoivat, että haluamme Terrencen takaisin, mutta palkkio on yksi miljoona sovitun kahdeksan sijaan. Agentillani tämä kävi tunteisiin, hän sanoi ’haistakaa v’ ja sulki puhelimen. He ottivat sen jälkeen heti yhteyttä Don Cheadleen”, Howard kertoo.

Howard kertoo tuon jälkeen ottaneensa yhteyttä Robert Downey Jr.:ään, jota hän kertoo auttaneensa Tony Starkin roolin saamisessa.

“Soitin hänelle varmaan 27 kertaa ja jätin viestejä ja soitin assistentille. Että tarvitsen nyt sitä samaa apua mitä annoin sinulle. En kuullut hänestä mitään kolmeen vuoteen.”