Uusimmat

Miksi Thor ja Jane Foster erosivat Thor: The Dark Worldin jälkeen? Selitys on nyt valmiina

Kuva: ©Marvel Studios 2022

10.06.2022 15:09 Muropaketin toimitus

Chris Hemsworthin ja Natalie Portmanin tähdittämä Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa 6. heinäkuuta.

Ihmissuhteet eivät koskaan ole täysin mutkattomia, mutta haastavaa varmastikin on, jos toinen on luonnontieteilijä ja toinen supervoimainen jumalhahmo. Niinpä myös Natalie Portmanin esittämä Jane Foster ja Chris Hemsworthin esittämä Thor päätyivät laittamaan kantapäät yhteen jossakin Thor: The Dark Worldin (2013) ja Thor: Ragnarokin (2017) välillä.

Syytä heidän erolleen ei kuitenkaan ole vielä missään vaiheessa paljastettu, mutta tämä mitä ilmeisemmin muuttuu heinäkuussa julkaistavassa, Taika Waititin ohjaamassa Thor: Love and Thunderissa.

The Directin uutisessa Hemsworth kertoo, että aihe tulee olemaan keskeinen teema uutta elokuvaa.

“Se oli jätetty avoimeksi, mikä oli mahtavaa, koska sen vuoksi pääsimme tälle hauskalle matkalle, joka kertoo, miltä heidän suhteensa näytti, kun he olivat yhdessä, miltä se näytti silloin kun he erosivat ja miksi he erosivat. Siitä syntyi elokuvan hauskimpia kohtauksia”, Hemsworth kertoo.

Myös Portman on samoilla linjoilla:

“Oli todella hauskaa kuvitella niitä heidän suhteensa hetkiä, mitä emme olleet nähneet… ja niitä haasteita mitä syntyy luonnontieteilijän ja supersankarin seurustelusta”, Portman kommentoi.