Milla Jovovich teki vuonna 2020 videopelileffan, joka oli vähintään yhtä pöljä kuin Resident Evilit – Sunnuntaina se saapuu Netflixiin

25.08.2022 09:31 Muropaketin toimitus

Saatuaan valmiiksi urakkansa Resident Evil -elokuvasarjan parissa, Milla Jovovich siirtyi ohjaajapuolisonsa Paul W. S. Andersonin kanssa filmatisoimaan Monster Hunter -pelisarjaa.

Vuonna 2020 valmistunut Monster Hunter -elokuva oli Resident Evilien tavoin kaukana täydellisestä, mutta onnistui viihdyttämään jossain määrin – ainakin jos sulki mielestään, mihin leffa pohjautui. Harvassa taitavat olla ne Monster Hunter -fanit, jotka odottivat elokuvalta täysin samaa kuin peleiltä ja pitivät näkemästään.

Muropaketin arviossa Monster Hunteria kuvailtiin seuraavasti:

”Monster Hunter paljastuu yllättävänkin viihdyttäväksi B-luokan seikkailuelokuvaksi, jonka parissa vierähtää hetkinen myös alkuperäistä peliä tuntemattomalta. Käsikirjoituksessa ei ole tietenkään mitään järkeä, mutta tällaisessa suoraviivaisessa kokonaisuudessa se ei olekaan pääasia. Tässä mittaillaan voimia jättihirviöiden kanssa, matkataan askel ja monsteri kerrallaan kohti sitä kaikista pahinta monsteria, joka tietenkin nähdään lopussa.”

Arvostelu | Milla Jovovichin pelileffa Monster Hunterissa on vähän järkeä, mutta jättihirviöiden ansiosta se viihdyttää silti

Monster Hunter löytyy tällä hetkellä Elisa Viihde Viaplaysta, ja sunnuntaina 28. elokuuta se lisätään myös Netflixin elokuvakirjastoon.