Uusimmat

Milloin Myrskyluodon Maijan voi katsoa kotona? Julkaisupäivästä liikkuu nyt ristiriitaista tietoa

Kuva: © Antti Rastivo / Solar Films

25.06.2024 08:49 Muropaketin toimitus

Aikaisemmin kerroimme Myrskyluodon Maijan saapuvan katsottavaksi kotiin elokuussa. Nyt emme ole enää ihan varmoja asiasta.

Filmihullu-elokuvakaupan mukaan liki 460 000 katsojan hitiksi nousseen Myrskyluodon Maijan dvd ja Blu-ray julkaistaan 19. elokuuta. Nyt julkaisupäivien kanssa harvemmin toheloiva Apple TV kuitenkin ilmoittaa elokuvan digitaalisen myyntiversion tulevan saataville vasta 1. lokakuuta.

Tavallisesti elokuvista julkaistaan ensin digitaalinen myyntiversio ja vasta paria viikkoa myöhemmin fyysinen tallenne samanaikaisesti digitaalisen vuokraversion kanssa. On toki mahdollista, että Myrskyluodon Maijan kanssa toimitaan toisin, mutta epätodennäköiseltä se tuntuisi.

Muropaketti tiedusteli Myrskyluodon Maijan julkaisusta elokuvan tiedotuksen suunnalta, mutta virallista julkaisupäivää ei vielä nimetty. Kysyimme asiaa myös Filmihullun suunnalta ja odotamme lisätietoja aiheesta siltä suunnalta.

Arvailu ja odotus siis jatkuvat.

Myrskyluodon Maija on liki puolen vuoden teatterilevityksen jälkeenkin vielä mukana Suomen katsotuimpien elokuvien TOP 20 -listalla, joten ei mikään ihme, ettei kotijulkaisuiden kanssa kiirehditä turhia.