Miltä maistuisi, jos King Kong, Godzilla ja Pacific Rimin jättiläisrobotit vetäisivät toisiaan lättyyn?

25.10.2017 17:17 | Muropaketin toimitus

Elokuva jossa King Kong, Godzilla ja Pacific Rimin jättirobotit kohtaavat on aivan mahdollista tulevaisuudessa.

Aikoinaan Godzilla, King Kong ja Pacific Rim kuuluivat samaan, iloiseen tuotantoperheeseen. Elokuvia tuotti Legendary Pictures, kun jakelun hoiti Warner Bros. Sittemmin Legendary vei bisneksensä Universal Picturesille, joka tänä päivänä omistaa Pacific Rimin oikeudet. Hirviöelokuvien oikeudet jäivät Warner Brosille.

Vaikkei suurilla tuotantoyhtiöillä ole tapana jakaa omistamiaan titteleitä, on olemassa myös poikkeuksia. Esimerkiksi tuorein Hämähäkkimies-elokuva on Disneyn omistavan Marvelin tuottama, mutta sen julkaisun järjesti Sony. Samoin flopiksi jäänyt, sangen ohkainen Blade Runner 2049 oli Yhdysvalloissa julkaistu Warner Brosin toimesta, kun kansainvälinen julkaisu jäi Sonylle.

Uutta Pacific Rim Uprising -elokuvaa ohjaava Steven S. DeKnight on kertonut haastattelussa, ettei ole lainkaan mahdoton ajatus nähdä samassa elokuvassa King Kong, Godzilla sekä Pacific Rimin jättiläisrobotit paiskomassa toisiaan lärviin.

”Tällaisesta on ollut paljon keskustelua. Mielestäni olisi mahtavaa saada Pacific Rimin universumi osaksi hirviömaailmaa. Itsestäni se tuntuu luonnolliselta askeleelta. Osana isoa suunnitelmaa on, että tämä voisi tapahtua kolmannen Pacific Rim -elokuvan jälkeen. Mistään varmasta asiasta ei ole kyse. Mutta on selvää, että Godzilla ja King Kong tulevat kohtaamaan, sillä ohjaaja Adam Wingard on kovaa vauhtia kehittämässä Godzilla vs. Kong -elokuvaa keväälle 2020”, pohti DeKnight.

Pacific Rim Uprising nähdään ensi-illassa maaliskuussa 2018. Dogzilla: King of Monsters puolestaa vuotta myöhemmin, ja Godzilla vs. Kongin julkaisu on vuonna 2020.