Minecraft-elokuva valmistuu hitaasti: ensi-ilta siirtyi vuosien päähän, jo kolmas ohjaaja menossa

18.04.2019 13:04 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. Pictures on julkistanut hittipeli Minecraftiin perustuvan elokuvan uuden ensi-iltapäivän ja juonikuvauksen.

Mojangin menestyspeli Minecraft ilmestyi alunperin vuonna 2011, ja siihen perustuva elokuva on ollut suunnitteilla jo useampia vuosia. Elokuvan ensi-illan olin alunperin tarkoitus olla jo kuluvan vuoden toukokuussa, mutta toisin kävi. Projekti on menettänyt tuotannon aikana kaksi ohjaajaa, eikä siitä ole vähään aikaan kuulunut päivityksiä.

Nyt pelisivusto VG24/7 kertoo, että Warner Bros. Pictures on viimein paljastanut elokuvan uuden ensi-iltapäivän. Minecraft-elokuva saapuu teattereihin 4. maaliskuuta vuonna 2022, eli vasta vajaan kolmen vuoden kuluttua.

Virallinen juonikuvaus kuuluu näin:

”Minecraft-elokuva kertoo tarinan teini-ikäisestä tytöstä ja epätodennäköisestä seikkailijoiden joukosta. Kun pahantahtoinen Ender Dragon lähtee kylvämään tuhoa, heidän täytyy pelastaa kaunis, laatikkomainen Overworldin valtakunta.”

Minecraft-elokuvan ohjaajaksi on nyt kiinnitetty Peter Sollett, joka tunnetaan parhaiten romanttisesta komediasta Nick & Norah’s Infinite Playlist (2008). Häntä ennen elokuvan ohjaajiksi ilmoitettiin ensin Shawn Levy (Night at the Museum) ja sitten Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia), mutta molemmat jättivät projektin syystä tai toisesta.