Missä Mace Windu on nyt? Samuel L. Jackson kertoi näkemyksensä Star Wars -sankarinsa kohtalosta

18.03.2022 12:00 Muropaketin toimitus

Samuel L. Jackson haluaisi palata Mace Winduksi Star Wars -sarjassa The Mandalorian.

Kaksi Samuel L. Jacksonin esittämää, rakastettua hahmoa on menettänyt kätensä suuressa elokuvafranchisessa, mutta Jackson itse ei usko, että nämä hahmot olisivat kuolleet vammoihinsa.

Josh Horowitzin haastattelussa Jackson kertoo uskovansa siihen, että hänen Ray Arnoldinsa Jurassic Parkista on edelleen elossa ja yksikätisenä ratsastaa dinosauruksella “tuolla jossain”.

Samaa hän ajattelee Star Wars -hahmostaan Mace Windusta, joka Sithin kostossa koki karun kohtalon Darth Sidiousin käsissä, menetti miekkakätensä ja tuli heitetyksi ulos ikkunasta kohti mahdollista kuolemaansa. Jacksonin mukaan Mace Windu ei silti kuollut, vaan elää jossain yksikätisenä jedinä.

Jackson haaveilee paluusta Mace Windun rooliin vielä jossakin vaiheessa, koska “Star Warsilla on pitkä historia yksikätisten hahmojen osalta”. Hän selittää vihjanneensa asiasta jo The Mandalorian -sarjaa ohjaavalle Bryce Dallas Howardille.

“Voisin opetella valomiekkailemaan vasemmalla kädellä”, Jackson selittää.

Parhaillaan Jacksonin voi nähdä Apple TV+:n sarjassa The Last Days of Ptolemy Grey. Muropaketin arvostelussa Jacksonin roolisuoritusta kuvattiin yhdeksi näyttelijän pitkän uran parhaista.