Uusimmat

”Missä on Steve Rogers?” – Marvel Studiosin uutuussarjan tekijöillä oli hyvä syy jättää vastaamatta kysymykseen

03.05.2021 14:19 Muropaketin toimitus

Alkuperäisen Kapteeni Amerikan perintö oli vahvasti läsnä The Falcon and the Winter Soldier tv-sarjassa, mutta Steve Rogersin kohtalo ei käynyt kuuden jakson aikana selväksi. Nyt selvisi, miksi ei.

The Falcon and the Winter Soldierissa todettiin vitsaillen Steve Rogersin olevan Kuussa. Vakavampisävyisissä keskusteluissa Rogersin todettiin olevan ”poissa”.

Tämä oli pettymys monelle sellaiselle Marvel-fanille, joka odotti jatkoa Avengers: Endgamelle myös alkuperäisen Kapteeni Amerikan tarinan osalta.

Nyt on käynyt ilmi, ettei The Falcon and the Winter Soldier paljastanut Chris Evansin esittämän supersotilaan kohtaloa, koska Marvel Studios ei suostunut paljastamaan asiaa edes sarjan tekijöille.

The Falcon and the Winter Soldiern käsikirjoittaja ja showrunner Malcolm Spellman kertoi Inversen haastattelussa seuraavaa:

”Ystäväiseni, minun on pakko kertoa totuus. Marvel ei kertonut minullekaan mitä Stevelle tapahtui. Niin pystyimme kirjoittamaan ihan mitä halusimme, koska olimme itsekin pimennossa. Pähkäilimme voisiko Steve olla Kuussa, tiedätkö? Se on yhtä hyvä arvaus kuin mikä tahansa muukin, koska asiaa ei meille kerrottu”.

Hiljattain kerrottiin Marvel Studiosin olevan parhaillaan tekemässä neljättä Captain America -elokuvaa. Myös The Falcon and the Winter Soldier saattaa saada jatkoa ennen pitkää. Oletettavaa siis on, että Steve Rogersin kohtalo selviää kyllä, muttei vielä hyvään aikaan.