Uusimmat

Mitä Kendall Roy aikoo? Succession-tähti vertasi HBO Max -sarjan viimeistä jaksoa Game of Thronesiin

Kuva: © HBO

24.05.2023 19:30 Muropaketin toimitus

HBO Maxin hittisarja Succession päättyy ensi viikolla.

Sisältää spoilereita Successionin yhdeksännestä jaksosta.

HBO Maxin Succession-sarjan neljäs ja samalla viimeinen kausi lähestyy loppuaan, sillä viimeinen jakso julkaistaan Suomessa ensi maanantaina. Sarja on todistanut yllätyksellisyytensä useaan otteeseen, joten viimeisen jakson aikana voi tapahtua mitä tahansa.

Sarjassa Kendall Royta esittävä Jeremy Strong vertaa HBO:n virallisessa Succession-podcastissa sarjan päätöstä Game of Thronesiin.

“Se tulee olemaan tietynlainen Dracarys-hetki Kendallille. Oikeastaan kuudennesta jaksosta lähtien hän on nähnyt loppupelin. Yhdeksännessä jaksossa tapahtuu paljon. Häntä syytetään vaalituloksesta ja hänen tuntee syyllisyyttä tehtyään tällaisen faustisen sopimuksen, hän on vaarantanut itsensä täysin ja hän tietää sen. Hänen sisällään myllertää”, Strong kommentoi.

Stong viittaa tällä myös siihen, kuinka kaikki hänen elämänsä keskeiset ihmiset hylkäävät Kendallin – hänen lastensa äiti Rava, Shiv-sisko ja lopulta myös assistentti Jess.

”Hän jatkaa eteenpäin painamista, mutta hän tuntee itsensä syrjään heitetyksi, mikä puolestaan vain terävöittää hänen tarvettaan saada haluamansa. Joten luulen, että hän vain ottaa vauhtia.”

Katso Strongin haastattelu kokonaisuudessaan tästä videosta: