Mitä on luvassa Spider-Man: No Way Homen jälkeen? Näin tuottaja kommentoi Hämähäkkimiehen tulevaisuutta

21.12.2021 12:09 | Muropaketin toimitus

Parhaillaan elokuvateattereissa pyörivä Spider-Man: No Way Home on täynnä massiivisia toimintakohtauksia, lukuisia eri hahmoja ja mullistavia juonenkäänteitä. Seuraava Spider-Man-leffa tulee olemaan jotain muuta, vihjaa tuottaja Amy Pascal.

Muropaketin Spider-Man: No Way Home -arviossa pohdittiin, mitä Hämähäkkimiehelle tapahtuu seuraavaksi:

No Way Home on niin valtavan näyttävä ja mahtipontinen elokuva, että sitä katsoessa alkaa väkisinkin pohtia, mitä näiden orgioiden jälkeen voi enää tehdä. MCU:n Spider-Man on seikkaillut Kostajien kanssa avaruudessa, vaihtanut asua kuin sukkaa ja kohdannut nyt vieläpä olentoja eri ulottuvuuksien takaa. Mitä tämän kaiken jälkeen voidaan Hämähäkkimiehelle enää keksiä ilman, että yleisö tuntee menon vesittyneen?

Nyt Spider-Man-elokuvien pitkäaikainen tuottaja Amy Pascal on vastannut kysymykseen, menemättä kuitenkaan tietenkään tarinallisiin yksityiskohtiin. Pascalin mukaan kierroksia ei aiota lisätä koko ajan enemmän, koska se ei voi olla Spider-Man-elokuvien itseisarvo.

”Ei jokaisessa Spider-Man-elokuvassa tule olemaan yhtä paljon hahmoja. Se oli oikea ratkaisu tällä kertaa. Jokainen elokuva ei voi tarjota edeltäjäänsä isompaa spektaakkelia. Muuten elokuvista tulee isompia ja isompia ilman hyvää syytä, ja se ei ole hyvä lopputulos. Sen sijaan pyrimme aina ylittämään itsemme laadun suhteen ja tunnetasolla”, Amy Pascal kertoi The New York Timesin haastattelussa.

”Kevin Feige [Marvel Studiosin pomo] ja minä haluamme keskittyä aina yhteen asiaan: Peter Parkeriin, joka on tavallinen muksu.”

Vaikuttaa siis siltä, että seuraavaksi Hämähäkkimiehen seikkailut siirtyvät seuraavaksi kohti katutasoa, mikä on Infinity Sagan ja No Way Homen jälkeen ihan tervetullutta vaihtelua.

Kevin Feige on ilmoittanut, että Spider-Man: No Way Homen jatko-osa on jo tekeillä, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin elokuva julkaistaan ja mitä se tarjoaa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Hämähäkkimies saa seuraavaksi vastaansa Venomin, mutta eri asia on, milloin odotettu kohtaaminen oikeasti toteutuu.