Mulan-elokuvan uusintaversio tulee tarjolle kaikille Disney Plus -palvelun tilaajille joulukuussa ilman lisämaksua

01.09.2020 09:04 | Muropaketin toimitus

Mulanin voi vuokrata lisämaksusta Disney Plussasta ensi perjantaista alkaen.

Useamman kerran lykätty Mulan-elokuvan uusintaversio saa vihdoinkin ensi-iltansa tämän viikon perjantaina 4. syyskuuta Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Leffa ei sisälly palvelun kuukausimaksuun, vaan sen katsominen kustantaa 29,99 dollaria. Disney on kertonut elokuvan saapuvan joissain maissa teatterilevitykseen, riippuen niiden koronatilanteesta. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta Disney Plus aloittaa toimintansa täällä vasta 15. syyskuuta.

Disney mainostaa Mulania tietysti palvelunsa etusivulla, joka paljasti leffan tulevan tarjolle kaikille tilaajille ilman lisämaksua 4. joulukuuta.

Pikkupräntillä mainoksesta löytyvä info on nyt poistettu sivuilta, eikä Disney ole vahvistanut sitä. Kolme kuukautta kuulostaa kuitenkin realistiselta ajalta.

Kovimmat fanit ovat valmiita maksamaan korkean hinnan nähdääkseen elokuvan mahdollisimman pian. Kiinnostavaa on se, kuinka paljon katsojia Mulan saa ensi-iltaviikonloppunaan, jos tilaajien tiedossa on, että kolmen kuukauden kuluttua leffasta ei joudu enää maksamaan ylimääräistä.

Muropaketin uusimmat