”Muutama kiperä sanakin vaihdettiin” – Renny Harlin ei innostunut, kun Nicolas Cage koetti vikitellä ohjaajan tyttöystävää

28.10.2021 09:31 | Muropaketin toimitus

Renny Harlin keskittyy uutuuskirjassaan Ainutlaatuinen elämäni ennen kaikkea elokuvauraansa, mutta myös lukuisia parisuhteita teoksessa käsitellään.

Die Hard 2 -ohjaajan tunnetuin Hollywood-tyttöystävä lienee suomalaisillekin 1990-luvulla tutuksi tullut Geena Davis, mutta ennen Thelma ja Louise -tähteä Renny Harlin tapaili Jurassic Parkista tuttua Laura Derniä.

Dernistä oli kiinnostunut myös Villin sydämen vastanäyttelijä Nicolas Cage, ja Cannesin elokuvajuhlien yössä keväällä 1990 kilpakosijoiden välille uhkasi syntyä kukkotappelu.

Renny Harlin – Ainutlaatuinen elämäni (Tammi, 2021) tilanteesta kerrotaan seuraavaa:

”Pikkutunneilla Nicholas [kyllä, kirjassa on typo – toim. huom.] oli pyrkimässä Lauran huoneeseen, jolloin Laura soitti ja lähdin paikalle. Asuimme eri hotelleissa, minä Marion laskuun kaukana kaupungista Hotel du Capissa ja Laura taas keskustassa Carltonissa. Pääsin perille ja löysin Nicholasin hotellin käytävästä norkoilemasta Lauran huoneen ulkopuolelta. Ilmapiiri oli kireähkö. Olen iso mies ja Nicholas samaa kaliiberia. Röyhistelimme hetken rintojamme. Muutama kiperä sanakin vaihdettiin. Vietin loppuyön Lauran seurassa”.

Eilen kerroimme Renny Harlinin ja Bruce Willisin kireistä väleistä seuraavaa:

Renny Harlin paljasti, miten vaikea Bruce Willisin kanssa oli tehdä Die Hard 2:a – ”Hän vihasi erityisesti yhtä tiettyä repliikkiä”

Muropaketin uusimmat