Näin Squid Gamen luoja vastasi kysymykseen, jota jokainen Netflix-sarjan katsonut miettii viimeisen jakson jälkeen

11.10.2021 11:42 | Muropaketin toimitus

Vielä ei ole tiedossa, saako Squid Game toisen tuotantokauden vai jääkö Netflixin hittisarja yhden kauden mittaiseksi.

Vaikka kaikki on vielä arvailun varassa, on Squid Gamen luoja ja ohjaaja Hwang Dong-hyuk vihjannut Timesin haastattelussa, mihin suuntaan hän haluaisi tarinaa kakkoskaudella viedä:

”Kirjoittaessani ensimmäistä tuotantokautta mietin mitä tarinoita kertoisin, jos saisin tehdä toisenkin kauden. Yksi niistä olisi ainakin Front Man -hahmon tarina. Mielestäni poliisivoimien ongelmat eivät kosketa vain Koreaa. Myös kansainvälisesti on ollut huomattavissa, että poliisivoimat toimivat vasta todella myöhään tietyissä tilanteissa. Koska poliisit eivät toimi tarpeeksi nopeasti, tuloksena on enemmän uhreja tai tilanteiden paheneminen. Tämä on ongelma, jota haluaisin käsitellä. Ehkä toisella tuotantokaudella voin kommentoida aihetta lisää”.

Haastatteluvastaus asettaa Front Manin repliikin “Have the Korean police ever been quick to act?” mielenkiintoiseen valoon – etenkin kun muistaa, kenelle hahmo oli sukua Squid Gamen tarinassa…

Koska Hwang Dong-hyuk on selvästi halukas jatkamaan Squid Gamen tarinaa ja ensimmäinen kausi on noussut TOP 10 -listojen kärkeen ympäri planeettaa, lienee vain ajan kysymys milloin Netflix vahvistaa toisenkin kauden julkaisemisen.