Uusimmat

Näin Sylvester Stallone vaikutti Arnold Schwarzeneggerin uraan 1980-luvulla

12.06.2023 06:02 Muropaketin toimitus

Netflixin uudessa Arnold-dokumenttisarjassa ääneen pääsee myös Sylvester Stallone, joka kilpaili samoista rooleista Arnold Schwarzeneggerin kanssa läpi 1980-luvun.

Jo viime syksynä Sylvester Stallone avautui siitä, miten epäterveellä pohjalla hänen ja Arnold Schwarzeneggerin vihanpito takavuosina oli.

”Emme pitäneet toisistamme, koska olimme tietyllä tavalla toimintagenren pioneereja. Olemme molemmat kilpailuhenkisiä ja se ulottui myös valkokankaan ulkopuolelle tosielämään. Kisailu ei ollut tervettä, mutta nykyään olemme oikein hyviä ystäviä”, Stallone selitti.

Sylvester Stallone ei voinut sietää Arnold Schwarzeneggeria 1980-luvulla – ja tunne oli molemminpuolinen: ”Se ei ollut tervettä”

”Toimintaelokuvissa tarina kerrottiin kehon kautta. Dialogi ei ollut välttämätöntä. Minä näin siinä tilaisuuteni, koska kukaan muu ei tehnyt sellaista… paitsi joku tyyppi Itävallasta, jonka ei tarvinnut sanoa paljoakaan”, Sylvester Stallone kertaa Arnold-dokumentissa ensimmäisen Rambo-elokuvan (First Blood, 1982) julkaisua.

”Olimme kuin Muhammad Ali ja Joe Frazier tai kaksi suurta soturia, joilla oli sama määränpää. Vain toiselle oli tilaa”.

Kolari oli siis vääjäämätön.

Ironista kyllä, Schwarzeneggerin mukaan kilpailu Stallonen kanssa edesauttoi hänen uraansa 80-luvulla.

”Ilman Stallonea en ehkä olisi ollut yhtä motivoitunut tekemään sellaisia elokuvia, mitä tein ja työskentelemään yhtä ahkerasti. Olen hyvin kilpailuhenkinen ihminen”, Arnold Schwarzenegger myöntää Netflixin kolmiosaisessa dokumenttisarjassa.

Muropaketin arvion Arnoldista voi lukea täältä:

Arnold Schwarzeneggeria ei haasteta pätkääkään Netflixin jaarittelevassa Arnold-dokumenttisarjassa