Uusimmat

Nalle Puh -kauhuleffa onkin vain alkua – Suunnitteilla on kokonainen sarja verisiä elokuvia klassikkosaduista

09.02.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Winnie the Pooh: Blood and Honey -tekijät suunnittelevat kokonaista elokuvauniversumia klassisista lastentarinoista kertovia kauhuelokuvia.

Näyttää siltä, että pian julkaistava ja paljon medianäkyvyyttä jo saanut kauhuelokuva Winnie the Pooh: Blood and Honey on vain jäävuoren huippu. Suunnitteilla on nimittäin kokonainen elokuvauniversumi kauhuelokuvia, jotka pohjautuvat koko perheen klassikkotarinoihin, uutisoi The Hollywood Reporter.

Useat tarinoiden taustalla olevista alkuperäisromaaneista ovat nimittäin vapautuneet nyt julkiseen käyttöön.

Nalle Puh -leffan ohjaaja-käsikirjoittaja Rhys Frake-Waterfield kertoo haastattelussa, että hänen suunnitelmissaan on ottaa käsittelyynsä muun muassa Peter Pan ja Bambi.

“Ajatus on, että yritämme sijoittaa kaikki samaan maailmaan, jotta voimme tehdä crossovereita. Ihmiset ovat jo viestitelleet minulle, että he haluavat nähdä Bambi vs Nalle Puh -elokuvan.”

Hän ei kuitenkaan halua luoda pelkkää vaihtoehto-Disneytä.

“On olemassa valtavasti ideoita, jotka eivät ole sidoksissa Disneyyn, suuri määrä vanhoja satuja ja urbaanilegendoja, konsepteja jotka ovat synonyymejä lapsuudelle, ja haluamme rakentaa kieroutuneen vaihtoehtoisen todellisuuden niiden päälle.”

Ensi viikolla ensi-iltansa saavalle Winnie the Pooh: Blood and Honeylle on myös jo luvattu jatko-osa.