Uusimmat

Nämä ovat HBO Maxin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa 2022

01.11.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Marraskuussa 2022 HBO Maxissa alkaa muun muassa uutuussarja The Winchesters, kotimainen viihdeohjelma True Story Suomi ja The Sex Lives Of College Girls -sarjan toinen kausi. Elokuvauutuutena julkaistaan Olivia Wilden kohuttu Don’t Worry Darling (kuvassa).

Marraskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla

The Winchesters, kausi 1 – 1. marraskuuta alkaen
Jensen Acklesin ja Danneel Acklesin tuottama Supernatural-sarjan spinoff toimii alkuperäisen sarjan esiosana. Sarja kertoo Supernaturalista tuttujen Sam ja Dean Winchesterin isästä ja äidistä, John Winchesteristä ja Mary Campbellista, jotka metsästävät hirviöitä ja rakastuvat toisiinsa. Pääosia esittävät Meg Connelly ja Drake Rodger, ja esimerkiksi Samuel Campbellin roolissa nähdään Tom Welling. Ackles itse toimii sarjassa kertojana.

True Story Suomi – 2. marraskuuta
Historian ensimmäinen suomalainen Max Original -viihdeohjelma tuo maamme hulvattomimmat ja samaistuttavimmat tositarinat parrasvaloihin. Kuudesta itsenäisestä jaksosta koostuvan viihdeohjelman juontavat palkitut radiopersoonat Ville Eerikkilä ja Juuso Kallio eli Viki ja Köpi. Ohjelman 20-minuuttisissa jaksoissa he tapaavat tavallisia ihmisiä ja kuulevat heidän kertomansa hillittömät tositarinat ensimmäistä kertaa. Suomen rakastetuimmat näyttelijät ja koomikot herättävät tarinat henkiin ja esittävät ne ansaitsemissaan mittasuhteissa – koska totuus on tarua hauskempaa. Kaikki kuusi jaksoa ovat katsottavissa samana päivänä.

The Eric Andre Show, kaudet 1-3 – 9. marraskuuta
The Eric Andre Show on Adult Swimin surrealistinen sketsikomedia, joka tekee parodiaa talk show -ohjelmista. Ohjelmaa juontaa koomikko Eric André yhdessä sidekickinsa, koomikko Hannibal Buressin kanssa. Mahdollisesti maailman kyvyttömin ja väkivaltaisin juontaja Eric André haastattelee ykkösluokan julkkiksia Russell Brandista Jerry Seinfeldiin ja esittää heille kysymyksiä, joita Jay Lenolla ei koskaan olisi pokkaa kysyä. Haastatteluja pilkkovissa osioissa jalkaudutaan kadulle, nähdään surrealistisia väläyksiä selittämättömästä studiokaaoksesta ja myöhäisillan rakastetuimmista maneereista. Kolmas kausi sisältää haastattelut muun muassa Seth Rogenin, Asa Akiran ja Lauren Conradin kanssa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa julkaisupäivänä.

The Sex Lives Of College Girls, kausi 2 – 17. marraskuuta alkaen
Kriitikoiden ylistämä Max Original -komediasarja seuraa neljää kämppäkaverusta New Englandin arvostetussa Essex Collegessa. Uusi kausi käynnistyy opiskelijoiden palatessa syyslomaltaan. Kaverukset kohtaavat ensimmäisen kauden päätteeksi esiteltyjä haasteita ja aloittavat uuden lukukauden täynnä uusia kasvoja, bileitä ja tukalia tilanteita. Sarjaa tähdittävät Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp ja Alyah Chanelle Scott. Sarjan ovat luoneet Emmy-ehdokkuuden saanut käsikirjoittaja-tuottaja Mindy Kaling sekä Justin Noble. Uusia jaksoja julkaistaan kaksi jaksoa viikottain.

We’re Here, kausi 3 – 28. marraskuuta alkaen
Drag queen -tähdet Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara ja Shangela ovat palanneet Emmy-palkitun sarjan 3. kaudelle. Kolmikko jatkaa vierailujaan Amerikan pikkukaupungeissa rakkautta ja dragin sekä seksuaalivähemmistöjen puolestapuhumisen ilosanomaa levittäen. Uudella kaudella sisäiset drag queenit kaivetaan esiin paikallisten asukkaiden keskuudesta Texasissa, Utahissa, Floridassa, Mississippissä ja New Jerseyssä. Uusi jakso kerran viikossa.

Tulossa myös:

 • Kingdom of Dreams, kausi 1 – 2. marraskuuta
 • Joe Pera Talks With You, kausi 2 (Adult Swim) – 2. marraskuuta
 • Low Country: The Murdaugh Dynasty, kausi 1 – 3. marraskuuta
 • The Hype, kausi 2 – 3. marraskuuta
 • Looney Tunes Cartoons, kausi 3 – 5. marraskuuta
 • Gordon, Gino and Fred’s Road Trip, kausi 3 – 9. marraskuuta
 • Your Pretty Face Is Going to Hell, kaudet 1–3 (Adult Swim) – 9. marraskuuta
 • Teen Titans Go!, kausi 7 -– 12. marraskuuta
 • Joe Pera Talks With You, kausi 3 (Adult Swim) – 19. marraskuuta
 • 11 Shots, kausi 1 – 20. marraskuuta
 • FLCL, kausi 3 (Adult Swim) – 23. marraskuuta
 • The L Word: Generation Q, kausi 3 – 23. marraskuuta
 • FBoy Island (US), kausi 2 – 24. marraskuuta
 • SHAQ, kausi 1 – 24. marraskuuta
 • Lucas The Spider, kausi 1 – 26. marraskuuta
 • Pico da Neblina, kausi 2 – 29. marraskuuta

Marraskuun uudet elokuvat:

Don’t Worry Darling – 7. marraskuuta
Olivia Wilden ohjaama Don’t Worry Darling on vuoden kohutuimpiin kuuluva elokuva. Utopistiselta tuntuvaan yhteisöön 1950-luvulla sijoittuvassa draamajännärissä kotirouva alkaa epäillä miehensä yhtiön taustalla olevan häiriinnyttäviä salaisuuksia. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine ja Wilde itse.

Tulossa myös nämä kirjastoelokuvat:

1. marraskuuta:
Before Midnight

2. marraskuuta:
Hiroshima Mon Amour
The 400 Blows
The Passion of Joan of Arc

4. marraskuuta:
Amulet
Her Smell
Italian Studies
Let Me In
Superior
The Good Liar
The Seed
Widows

9. marraskuuta:
Chungking Express
Crash
Fitzcarraldo
Irma Vep
Naked

11. marraskuuta:
Eva & Adam
Eva & Adam – Fyra Födelsedagar & Ett Fiasko
It Follows
Malou’s Christmas
Mommy
Pixie

16. marraskuuta:
In The Mood For Love

17. marraskuuta:
Joulutarinan joulu (A Christmas Story Christmas)

18. marraskuuta:
Ares
Beautiful (Wunderschön)
Dogtooth
Into the Darkness (De Forbandede År)
Lancaster Skies
Never Grow Old
The Hallow
The Handmaiden

20. marraskuuta:
King Tweety

23. marraskuuta:
La Pianiste (The Piano Teacher)

25. marraskuuta:
Hard Night Falling
Host
Make Up

Marraskuun uudet dokumentit:

The Last Movie Stars – 3. marraskuuta
The Last Movie Stars on CNN Filmsin ja HBO Maxin kuusiosainen dokumentti, joka kertoo Paul Newmanin ja Joanne Woodwardin ikonisista urista ja vuosikymmeniä kestäneestä kumppanuudesta. Ethan Hawke herättää eloon pariskunnan perinnön taiteilijoina, hyväntekijöinä ja puolisoina. Paulin, Joannen ja heidän läheistensä kauan kadoksissa olleet haastattelutranskriptiot kuullaan nykynäyttelijöiden äänin, mikä tarjoaa ainutlaatuisen intiimin kuvan tähdistä, joiden kulttuuriperintö on vertaansa vailla. Oscar-palkittu ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja Martin Scorsese toimii vastaavana tuottajana. Sarjaa tähdittävät George Clooney Paul Newmanina ja Laura Linney Joanne Woodwardina sekä Brooks Ashmanskas (The Good Lord Bird), Bobby Cannavale (Nine Perfect Strangers), Billy Crudup (The Morning Show), Josh Hamilton (The Walking Dead), Zoe Kazan (The Big Sick), Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) ja Steve Zahn (The White Lotus). Kaikki kuusi jaksoa ovat katsottavissa julkaisupäivänä.

Love, Lizzo – 24. marraskuuta
Love, Lizzo kertoo tarinan uraauurtavasta supertähdestä, joka on käynnistänyt maailman kipeästi kaipaaman liikkeen vain olemalla oma itsensä. HBO Max -dokumenttielokuvassa Lizzo jakaa inspiroivan nousukiitonsa vaatimattomista lähtökohdista tähtiin. Puolentoista tunnin aikana nähdään lähikuvia hetkistä, jotka muovasivat hänen kovalla työllä ansaitun nousunsa kuuluisuuteen, rakkauteen ja kansainväliseen menestykseen. Dokumentti antaa moninkertaisen platina-artistin puhua suoraan kehopositiivisuudesta, itsensä rakastamisesta ja tummaihoisten naisten saamasta tunnustuksesta työlleen. Ohjaajana Doug Pray.

Tulossa myös:

3. marraskuuta:
Batman & Bill (animaatiodokumentti)
El Bulli: Cooking In Progress
Escobar By Escobar
Honeyland

4.marraskuuta:
El Critico (The Critic)

9. marraskuuta:
Say Hey, Willie Mays!

10. marraskuuta:
20,000 Days On Earth
A Dog Called Money
All We Have Is Now
Amazing Grace
Biggie and Tupac
Grace Jones: Bloodlight and Bami
Jane by Charlotte
Searching For Sugar Man

17. marraskuuta:
Dior and I
Dries
Master of Light
McQueen
Santa Camp

24. marraskuuta:
Holy Dilemma
JFK Revisited: Through the Looking Glass
Jiro Dreams of Sushi

30. marraskuuta:
My So-Called High School Rank

Marraskuun komediaspesiaaleja:

 • Lil Rel Howery Stand-Up Special – 15. marraskuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat