Uusimmat

Näyttelijä Bill Hader sai “erityiskiitokset” Glass Onion -elokuvan lopussa – nyt selvisi miksi

09.01.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Rian Johnsonin ohjaama ja käsikirjoittama Glass Onion: A Knives Out Mystery julkaistiin Netflixissä jouluna.

Sisältää spoilereita!

Vuonna 2019 julkaistun Knives Out eli Veitset esiin -murhamysteerin jatko-osa Glass Onion: A Knives Out Mystery julkaistiin Netflixissä joulun aikaan. Daniel Craigin esittämä omalaatuinen etsivä Benoit Blanc palasi siinä uuden mysteerin äärelle.

Janelle Monaé esittää Rian Johnsonin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa kahta eri hahmoa, kaksosia nimeltä Helen ja Andi. Heistä Andi on älykäs bisnesnainen, jonka miljoonat Edward Nortonin esittämä Miles on julmasti riistänyt. Helen puolestaan on siskonsa vastakohta.

Tuoreessa haastattelussa (Colliderin kautta) Johnson kertoo, että hänellä oli vaikeuksia Helenin ja Andin kirjoittamisessa. Ja tässä häntä auttoi Bill Hader, joka auttavan kätensä vuoksi sai kiitokset elokuvan lopputeksteihin.

“Oli vaikea keksiä, miten yleisö saataisiin todella välittämään Helenistä. Kiitän Bill Haderia lopputeksteissä, koska hän on todella fiksu elokuvantekijä ja hän antoi minulle vinkin käsikirjoituksesta, että olin kirjoittanut Helenin hahmon liian saman tyyppiseksi kuin Andin. Andi oli omalla alallaan menestynyt, iso tekijä kuten kaikki muut. Haderin mukaan Helenin pitäisi olla täysin erilainen, ehkä opettaja tai lasten äiti, eli tuossa joukossa tietyllä tapaa kala kuivalla maalla. Olin heti että sinäpä sen sanoit”, Johnson kommentoi.

LUE MYÖS: Arvostelu | Glass Onion on harmillisen keskinkertainen jatko-osa Knives Outille