Näyttelijä Lea Thompson ei halunnut paljastaa rintojaan, vaikka tuottajat vaativat – sitten Tom Cruise puuttui asiaan

19.06.2018 05:20 | Muropaketin toimitus

Hollywoodin miespuolisista toimijoista on uutisoitu viime kuukausien aikana vähemmän mairittelevassa valossa. Lukemattomien Me Too -paljastusten vastapainoksi nyt on julkaistu juttu, joka osoittaa, että elokuva-alalla toimii muitakin kuin elostelevia sikoja.

Maailman menestyneimpiin näyttelijöihin lukeutuvasta Tom Cruisesta liikkuu värikkäitä huhuja ja monenlaisia tarinoita. Nyt Cruise on kuitenkin saanut osakseen aimo annoksen positiivista julkisuutta, kun näyttelijä Lea Thompson on antanut hänelle kiitosta tuoreessa haastattelussa.

Closer-sivuston julkaisemassa artikkelissa Thompson kertoo ikävistä kokemuksistaan Hollywoodissa. Ollessaan vasta aloitteleva näyttelijä, vaativat Kovaa peliä -elokuvan (All the Right Moves, 1983) tuottajat Thompsonia riisuutumaan kameran edessä useampaa kohtausta varten.

”Tämä on hauska tarina, joka osoittaa miten antelias Tom Cruise oli. Minun haluttiin paljastavan rintani kahdesti käsikirjoituksessa. En edes hakenut roolia, koska en halunnut ottaa paitaani pois, mutta sain kuitenkin roolin ja ajattelin, että okei sitten. Tom onnistui suostuttelemaan tuottajat poistamaan yhden alastonkohtauksista ja ilmoitti sitten toista kuvatessa, että jos kerran hän on alasti, niin sitten olen minäkin. Se oli aika kova veto! Olen ikuisesti kiitollinen hänelle siitä, miten hän haastoi tuottajat”, Thompson muisteli.

Kovaa peliä -elokuvan lisäksi Lea Thompson muistetaan muun muassa Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta.