Uusimmat

Näyttelijä Shannen Doherty: ”Syöpä on levinnyt aivoihini”

09.06.2023 09:21 Muropaketin toimitus

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 -sarjassa Brenda Walshia esittänyt Shannen Doherty on vakavasti sairas.

Shannon Doherty (kuvassa oikealla alhaalla) on jakanut Instagramissa videon, jonka myötä näyttelijä on paljastanut rintasyöpänsä lähettäneen etäpesäkkeitä aivoihin. Videolla – jota ei voi upotuksella jakaa, joten se pitää katsoa Instagramista – Doherty saa kemoterapiaa aivoihinsa. Ensimmäinen hoitokerta oli kuluvan vuoden tammikuussa.

”Pelkoni on ilmiselvää. Olen erittäin klaustrofobinen ja elämässäni tapahtui paljon. Olen onnekas kun minulla on hienoja lääkäreitä kuten Amin Miranhdi ja hienot hoitajat Sedars-Sinain sairaalassa. Mutta tuo pelko… Myllerrys… Kaiken tämän ajoitus… Tältäkin syöpään sairastuminen voi näyttää”, Doherty kirjoitti Instagramissa.

Shannen Doherty paljasti vuonna 2020 rintasyöpänsä aktivoituneen uudelleen vuosien remission jälkeen. Vuonna 2021 Doherty esiintyi tv-elokuvassa Breast Cancer Bucket List. Se kertoo rintasyöpään sairastuneesta naisesta, joka lähtee etsimään tytärtä, jonka antoi adoptoitavaksi vuosia aikaisemmin. Muutoin näytteleminen on jäänyt viime vuosina hyvin vähälle.