UUSIMMAT

Neil Gaiman varautuu jo Sandmanin toisen kauden tekemiseen – nyt etsitään näyttelijöitä Deliriumille, Destinylle ja Destructionille

11.08.2022 13:28 Muropaketin toimitus

Neil Gaimanin kulttisarjakuvaan perustuva The Sandman -sarja julkaistiin Netflixissä viime viikolla.

Pelonsekaisin tuntein odotettu The Sandman -sarja julkaistiin viime viikolla Netflixissä. Neil Gaimanin alkuperäisen sarjakuvan ystävien pelko oli kuitenkin onneksi suurelta osin turha ja sarjaa ovat kehuneet niin kriitikot kuin suuri yleisökin.

Netflix ei ole vielä vahvistanut sarjalle toista kautta, mutta Gaiman varautuu jo jatkoon.

Ensimmäisellä kaudella sarjassa nähdään Loputtomien sisarusparvesta Tom Sturridgen esittämä Dream, Kirby Howell-Baptisten esittämä Death, Mason Alexander Parkin esittämä Desire ja Donna Prestonin Despair.

Destiny, Destruction ja fanisuosikki Delirium jäävät kuitenkin esittelemättä.

Varietyn haastattelussa Gaiman kertoo nyt etsivänsä näille kolmelle hahmolle näyttelijöitä.

“Joka kerta kun mieleemme tai vastaamme tulee sellainen näyttelijä, joka voisi olla joko Destruction tai Delirium, Allan Heinberg [showrunner ja Gaimanin ohella yksi sarjan luojista] saa sähköpostia”, Gaiman selittää.

The Sandman -sarjaa kehuttiin myös Muropaketin arvostelussa, missä sen kerrotaan olevan “uskollinen alkuperäismateriaalille”, eikä Netflix ole sen suhteen “mennyt tällä kertaa siitä missä aita on matalin”.

LUE MYÖS: Arvostelu The Sandman onnistuu lähes mahdottomassa – Uusi Netflix-sarja on tehty Neil Gaimanin sarjakuvaa kunnioittaen