UUSIMMAT

Neropatti jakoi Deadpool-elokuvan Facebookissa – ”Ei meitsi tästä mitään rangaistusta saa” – nyt odottaa puolen vuoden linnatuomio

19.09.2018 09:01 | Muropaketin toimitus

Deadpool

20th Century Foxin kaltaisia jättistudioita ei kannattaisi suututtaa, sai onneton jenkkimies oppia ladattuaan Deadpoolin Facebookiin.

Kun Deadpool oli ehtinyt pyöriä vasta viikon elokuvateattereissa keväällä 2016, latasi nimimerkki ”Tre-Von M. King” elokuvasta laittoman torrent-version Putlocker.is-sivustolta ja jakoi sen Facebookissa. Elokuva ehti olla esillä hyvän tovin ja kerätä kaikkiaan yli kuusi miljoonaa katselukertaa ennen kuin vahinko huomattiin.

FBI lähti jäljittämään tekijää ja pidätti lopulta kesällä 2017 22-vuotiaan Trevon Franklinin. Nyt kalifornialaismies on saamassa rangaistuksensa rikoksestaan.

Torrent Freak uutisoi, että syyttäjä vaatii Franklinille jopa kuuden kuukauden ehdotonta vankeustuomiota. Tämä voi tuntua melko rankalta rangaistukselta, mutta asiaan vaikuttaa mm. Trevon Franklinin toiminta elokuvan jakamisen jälkeen. Syyttäjä ei myöskään usko, että Franklin oppii tavoille ilman selkeän viestin lähettämistä.

Kun muut Facebookin käyttäjät huomauttivat, että Deadpoolia ei itse asiassa saisi jakaa sosiaalisessa mediassa, ilmoitti Franklin ettei hän saa asiasta minkäänlaista rangaistusta ja perusti jopa uuden Facebook-sivun, jolla hän aikoi jakaa lisää laittomia elokuvia.

”Meitsi vaan sittailee täällä ja polttelee bongia ja nauraa kaikille mutsinnussijoille jotka luulee tietävänsä mistä ne puhuu mä en oo myyny mitää paskaa kellekkää tai tehny mitää kopioita”, sittemmin syyllisyytensä myöntänyt criminal mastermind julisti Deadpoolin yhä pyöriessä Facebookissa.

Muropaketin uusimmat