Netflix-hitin tähti haluaisi jo lopettaa sarjansa: “Olemme tehneet tätä jo melkein yhdeksän vuotta”

22.02.2023 15:11 Muropaketin toimitus

Stranger Things -sarjan Finn Wolfhard ilmoitti tammikuussa olevansa tyytyväinen siihen, että luvassa on enää yksi tuotantokausi. Nyt David Harbour on kertonut olevansa samoilla linjoilla.

”Hassu juttu, mutta kun aloitin Stranger Thingsin tekemisen, en olisi milloinkaan, en ikinä sen loppuvan. Rakastan sitä sarjaa. Se olisi mahtava sarja, vaikka en olisi itse mukana. Nyt ensimmäisen kauden kuvauksista on melkein yhdeksän vuotta, ja Stranger Thingsin on mielestäni aika loppua. Totta kai tilanne on katkeransuloinen. Tavallaan tämä on surullista, mutta samalla olemme kaikki kasvaneet sarjan aikana”, David Harbour linjasi Disgussing Film -sivuston tuoreessa haastattelussa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Stranger Thingsin viides ja viimeinen kausi julkaistaan. Valistunut veikkauksemme kuitenkin on, että se tapahtuu vuoden 2024 aikana – kenties kahdessa osassa, kuten Netflix teki neljännen kauden kohdalla.

David Harbour nähtiin valkokankaalla viimeksi Violent Night -elokuvan merkeissä. Tänä vuonna Hellboytakin esittäneeltä näyttelijältä ilmestyy We Have a Ghost- ja Gran Turismo -elokuvat.

LUE MYÖS: Netflixin kestohitin tähti ei todellakaan halua sarjalle kuudetta kautta: ”Se olisi ihan naurettavaa”