Netflix julkaisee jatkoa ihan pätevälle scifi-sarjalleen – Traileri: Tältä näyttää Lost in Spacen toinen tuotantokausi

09.12.2019 08:37 | Muropaketin toimitus

Lost in Space -scifi-sarjan toinen tuotantokausi tulee tarjolle jouluaattona.

Netflix on vihdoinkin julkaissut Lost in Space -scifi-sarjan toisen tuotantokauden trailerin. Nimensä mukaisesti avaruuteen eksyvästä Robinsonin perheestä kertova sarja on uusintaversio 1960-luvun täyttä campia olevasta sarjasta.

Ensimmäinen kausi nähtiin Netflixissä viime vuoden huhtikuussa ja se keräsi kehut Muropakerin arviossa. Lost in Spacesta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Netflixin sarjaksi Lost in Space on vanhahtavassa tyylissään jotain täysin uutta. Se ei ota kantaa tai ole allegoria nykyhetken ongelmille, vaan keskittyy rehelliseen eskapismiin. Sarja on rehellistä viihdettä, olemalla kuitenkaan aivotonta ajantappoa. Kertomuksessa ei ole alastomuutta, kiroilua tai ääriväkivaltaa, joka tuntuu piristävältä. Kymmenen jakson kausi kertoo tietysti yhden pitkän tarinan, mutta muutama jakso toimii omillaan, vähän samaan tyyliin kuin vaikkapa The X-Filesin viikon hirviö -jaksot tai oikeastaan mikä tahansa vähän vanhempi sarja.”

Kymmenestä jaksosta koostuva kakkoskausi tulee tarjolle Netflixiin 24. joulukuuta. Lost in Spacen pääosissa jatkavat Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio ja Parker Posey.