Uusimmat

Netflix lähetti nyt Suomessakin käyttäjille viestin, jota moni oli osannut jo odottaa

Kuva © Netflix

25.05.2023 08:10 Muropaketin toimitus

Netflix on viestinyt viime aikoina vahvasti aikeistaan rajoittaa palvelunsa salasanojen jakamista useiden eri käyttäjien kesken. Tarkoituksena on luonnollisesti saada lisää uusia maksavia asiakkaita vapaamatkustajien tilalle.

Nyt Netflix on lähestynyt myös suomalaisia asiakkaitaan suoraan tiedotteella, joka muistuttaa siitä, ketkä voivat käyttää palvelua samalla tunnuksella. Pähkinänkuoressa: perheenjäsenten kesken hommassa ei ole ongelmaa, mutta serkun kummin kaiman pitää jatkossa pulittaa jatkossa muutama euro ekstraa.

Koko viesti kuuluu seuraavasti:

Netflix-tili on sinun ja kanssasi asuvien henkilöiden eli kotitaloutesi käyttöön.

Katso Netflixiä helposti missä vain, myös matkoilla – joko henkilökohtaisilla laitteillasi tai hotellin tai loma-asunnon televisiolla.

Näin voit hallinnoida tilisi käyttöä:

• Tarkista, kuka käyttää Netflix-tiliäsi. Katso, mitkä laitteet ovat kirjautuneet tilillesi. Kirjaudu ulos laitteista, joilla ei pitäisi olla pääsyä tilillesi ja harkitse salasanan päivittämistä.

Jos haluat jakaa Netflixin kotitaloutesi ulkopuolisen henkilön kanssa, sinulla on käytössäsi seuraavat ominaisuudet:

• Profiilin siirto. Kuka tahansa tilisi käyttäjä voi siirtää profiilinsa itse maksamaansa uuteen jäsentiliin.

• Lisäjäsenen osto. Voit jakaa Netflix-tilisi kotitaloutesi ulkopuolisen henkilön kanssa maksamalla lisämaksun 3,99 €/kuukausi.

Jos sinulla on kysyttävää, saat tarkempia tietoja ohjekeskuksestamme.

Kiitos, kun valitsit Netflixin. Arvostamme jäsenyyttäsi ja haluamme tarjota sinulle lisää loistavia sarjoja ja elokuvia.