Netflix lakkautti juuri yhden kehutuimmista sarjoistaan – Ensimmäinen tuotantokausi jäi myös viimeiseksi

22.09.2020 09:22 | Muropaketin toimitus

Ja taas lähti yksi sarja Netflixistä manan majoille.

Netflix julkaisi viime vuonna The Dark Crystal- eli Tumma kristalli -elokuvan esiosana toimineen The Dark Crystal: Age of Resistance -sarjan, joka tarjoili 10 jakson verran nukkenostalgiaa kaikille 1980-luvulla lapsuutensa viettäneille.

The Dark Crystal: Age of Resistance muodostui nopeasti yhdeksi Netflixin kehutuimmista sarjoista: Rotten Tomatoesissa ”tuoreusprosentit” ovat tällä hetkellä 88 % / 95 %. IMDB:ssa arvioiden keskiarvo puolestaan 8,5/10.

Mutta viis kehuista, jos katsojia ei riitä ja/tai sarjan tekeminen on liian kallista ja hankalaa koronamaailmassa: io9:n mukaan Netflix on päättänyt lakkauttaa The Dark Crystalin, eikä jatkoa tule jaksoakaan. Ensimmäinen tuotantokausi jää siis myös viimeiseksi.

Jim henson Companyn toimitusjohtaja ja sarjan tuottaja Lisa Henson on vihjannut, että Age of Resistancen tarina koetetaan kertoa loppuun jossain muualla kuin Netflixissä, mutta kaikki on toistaiseksi avoinna sen suhteen. Kenties nyt selvitellään muiden suoratoistopalveluiden kiinnostusta tai sitten luvassa on sarjakuvaa tai romaania, nähtäväksi jää.