Netflix maksoi 20 miljoonaa dollaria kehutusta Hit Manista – Richard Linklaterin elokuvan ensi-iltaa ei vielä vahvistettu

Kuva © Netflix

19.09.2023 08:30 Muropaketin toimitus

Venetsian ja Toronton elokuvajuhlilla nähty Hit Man meni lopultakin kaupaksi.

Netflix on ostanut Varietyn mukaan Venetsian elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saaneen ja myös Toronton leffafestareilla nähdyn Richard Linklaterin ohjaaman Hit Man -elokuvan 20 miljoonan dollarin hintaan. Toimintakomedian pääosassa nähdään Glen Powell.

Leffa perustuu Skip Hollandswortin saman nimiseen Texas Monthlyssa julkaistuun artikkeliin, jonka pohjalta käsikirjoituksen tekivät Linklater ja Powell.

Hit Man on kelvannut niin festariyleisölle kuin kriitikoille. Sen Rotten Tomatoes -prosentti on tällä hetkellä 98. Metacriticin puolella kriitikkoarvostelujen keskiarvo on nyt 82 / 100.

Powell esittää elokuvassa osa-aikaopettaja ja palkkatappaja Gary Johnsonia, jonka oikea työnantaja on Houstonin poliisilaitos. Leffassa esiintyvät myös muun muassa Adria Arjona, Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Evan Holtzman, Molly Bernard ja Mike Markoff.

Netflix ei ole vielä paljastanut elokuvan ensi-iltaa. Sen on tarkoitus pyörähtää ainakin Yhdyvalloissa pikaisesti teattereissa ennen saapumistaan suoratoistoon.

Hit Man

Kuva: © TIFF