Uusimmat

Netflix nappasi ohjelmistoonsa pitkään tekeillä olleen Locke & Key -kauhusarjan

31.05.2018 10:26 Muropaketin toimitus

Kirjailija Joe Hillin sarjakuvaan perustuva Locke & Key -sarja tehdään vihdoinkin.

Joe ”Stephen Kingin poika” Hillin käsikirjoittama ja Gabriel Rodríguezin kuvittama Locke & Key -sarjakuva kääntyy vihdoinkin tv-sarjaksi Netflixin toimesta.

Locke & Keystä kuvattiin pilottijakso jo vuonna 2011 Fox-kanavan toimesta, joka kuitenkin päätti olla tekemättä sarjaa. Jakso esitettiin sen vuoden San Diegon Comic-Conissa, jossa se sai hyvän vastaanoton. Pilotista on vuosien varrella muodostunut jonkin sortin Locke & Key -fanien Graalin malja, varsinkin sen jälkeen kun jakson traileri päätyi nettiin. Koko jaksoa ei netistä löydy.

Vuonna 2017 myös Hulu tilasi oman pilottijaksonsa, jonka ohjaajaksi kiinnitettiin Se-kauhuelokuvasta tuttu Andy Muschietti ja tuottajiksi muun muassa Lost-sarjasta tuttu Carlton Cuse, Scott Derrickson ja Lindsey Springer. Myös Hulu sanoi lopulta sarjalle ei kiitos.

Nyt The Hollywood Reporter kertoo Netflixin tilanneen saman tien koko kauden Locke & Key -sarjaa, jota työstävät Cuse ja sarjakuvan luoja Hill. Muschietti toimii vastaavana tuottajana ja pilotille etsitään uusi ohjaaja. Sarjan rooleihin buukataan myös uudet näyttelijät.

Jos tämä kuulosti monimutkaiselta, niin suosittelemme odottamaan kaikessa rauhassa ja lukemaan Locke & Key -sarjakuvan, jos se on jostain syystä jäänyt väliin. Koko tarina on kasattu kuuteen kovakantiseen albumiin, jotka löytyvät tietysti myös digitaalisina versiona esimerkiksi täältä.