Netflix tekee vuosia odotetun Masters of the Universe -elokuvan – He-Manin uusi näyttelijä tuskin miellyttää vanhoja faneja

29.01.2022 14:18 Muropaketin toimitus

Uusi Masters of the Universe -elokuva on ollut tekeillä jo vuosikaudet. Nyt homma saattaa vihdoinkin toteutua, kun Netflix on napannut projektin haltuunsa.

He-Man oli näkyvästi esillä Netflixissä viime vuonna, kun suoratoistopalvelussa alkoi parikin Eterniaan sijoittunutta uutuussarjaa.

Pian He-Man marssii myös Netflixin leffapuolelle: The Hollywood Reporterin mukaan Masters of the Universe -elokuva on siirtynyt Netflixin tuotannoksi. Kuvaukset alkavat ensi kesänä, joten julkaisu lienee joskus vuoden 2023 puolella.

MotU-elokuvan ohjaa The Lost Citystä tutut Neen veljekset. He-Manin rooliin on kiinnitetty American Horror Storysta ja Steven Spielbergin West Side Storysta tuttu Kyle Allen, 27, joka on tunnettu myös balettitanssijana.

Toistaiseksi melko tuntematon Allen näyttää tältä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kyle Allen (@kyleallenofficial) jakama julkaisu

Kaveri ei siis vielä varsinaisesti näytä ”maailman vahvimmalta mieheltä”. Joko Allenilla on luvassa tiukka treeniohjelma tai Netflix muuttaa He-Manin ulkoasua loitommas perinteisestä muskelikertymästä.

Tai ehkä Allen esittää prinssi Adamia ja He-Manin koomisen kookkaat lihakset totutetaan digiefekteinä…