UUSIMMAT

Netflix teki taas kerran sen, mistä suoratoistopalvelu jo niin hyvin tunnetaan

18.06.2021 09:51 | Muropaketin toimitus

Netflix teki sen taas: kirves heilui yössä ja taas päättyi yhden uuden sarjan elon taival.

Viime syksynä Netflixissä käynnistyneen Grand Army -tv-sarjan tekeminen on lopetettu, uutisoi Variety. Toisin sanoen ensimmäinen tuotantokausi jää myös viimeiseksi. Rotten Tomatoesin perusteella katsojat ovat olleet ihan tyytyväisiä Grand Armyyn, samoin kriitikot, mutta niitä katsojia on sitten ollut selvästi liian vähän.

Katie Cappiellon luomassa Grand Armyssa ”viisi Brooklynin suurimman julkisen lukion oppilasta yrittää menestyä, selviytyä, maistaa vapautta ja rakentaa tulevaisuutta kaoottisessa maailmassa”.

Netflix tunnetaan uusien sarjojen ahkerana pyövelinä. Yhtiön johtajiin lukeutuva Bela Balaria perusteli viime syksynä kirveen heiluttelua seuraavasti:

”On aina tuskallista lakkauttaa sarja, eikä kukaan halua tehdä sitä. Me kuitenkin tilaamme aina kokonaisia tuotantokausia pilottijaksojen sijaan, mikä joskus johtaa useampien sarjojen lakkauttamiseen ensimmäisen kauden jälkeen. Uskon itse että kokonaisen kauden tilaaminen on parempi tapa saada kirjoittajan idea esille kuin pilotti, joten se on mielestäni meille oikea kaava”.

Lue koko juttu täältä:

”Miksi Netflix lakkauttaa niin usein uusia sarjojaan?” – Yhtiö tekee yhden asian ratkaisevasti eri tavalla kuin tv-kanavat, ja se voi selittää ilmiön