Netflix tuli järkiinsä ja lopetti yhden surkeimmista sarjoistaan

02.05.2022 06:01 Muropaketin toimitus

Netflixin surkeimpiin sarjoihin lukeutunut Space Force sai jatkua toiselle kaudelle, mutta nyt avaruuskomedian tie on tullut loppuun.

The Hollywood Reporterin mukaan Netflix lakkauttaa Space Forcen helmikuussa ilmestyneeseen toiseen kauteen, eli uusia jaksoja ei enää ole tulossa.

Yksi huomattavan iso naula Space Forcen arkkuun oli sarjan mittava budjetti. Pelkästään pääosaa esittäneelle Steve Carellille maksettiin miljoona dollaria per jakso.

Space Forcen tekijätiimi oli tuttu The Officesta, joka oli Netflixille aikaisemmin jättihitti. Odotukset uutta sarjaa kohtaan olivat sen myötä valtavat. Selvästikään odotukset eivät täyttyneet, kun Space Forcesta ei muodostunut katsojien joukossa hittiä, ja kriitikotkin suhtautuivat siihen enimmäkseen aika penseästi.

Muropaketin arvostelussa Aki Lehti inhosi Space Forcea syvästi:

Greg Danielsin fanit saavat pettyä jo toisen kerran tänä keväänä. Vain muutama viikko sitten muun muassa The Officen jenkkiversiosta ja Parks and Recreationista tutun Danielsin Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa ensi-iltansa saanut Upload-scifikomedia oli melko onneton viritelmä. Nyt Netflixissä nähtävä Space Force -avaruuskomedia on vielä huonompi. Taitavasta tekijätiimistä, asiansa osaavista näyttelijöistä ja jättibudjetista huolimatta kymmenen jaksoa sisältävä Space Force on aivan käsittämättömän tylsä tekele.

Lue koko arvio täältä:

Arvostelu: The Officen tekijöiden Netflix-sarja Space Force on lähes katsomiskelvotonta roskaa

Space Forcen jo julkaistut jaksot voi katsoa Suomenkin Netflixistä.