UUSIMMAT

Netflixiin eiliseksi luvattu sarja ei sitten ilmestynytkään – Uusien jaksojen julkaisuaika on nyt arvailun varassa

02.12.2019 07:38 | Muropaketin toimitus

Netflixin ”tietovuoto” paljastui inhimilliseksi erehdykseksi.

Viime viikolla kerroimme Netflix Nordicin Twitterissä julkaisemasta julkaisuaikataulusta, jonka mukaan suositun Castlevania-kauhutoimintasarjan kolmas tuotantokausi julkaistaisiin sunnuntaina 1. joulukuuta.

Odotimme, odotimme – ja jäimme odottamaan lisää.

Toisin sanoen Castlevanian uusia jaksoja ei ainakaan Suomen Netflixiin eilisen päivänä saapunut. Ihan kamalan isosta yllätyksestä ei voi silti puhua, sillä jo alkuperäisessä uutisessa epäiltiin toisiko Netflix uudet jaksot suoratoistopalveluun todellakin sunnuntaina.

Tällä hetkellä ei ole käsillä uusia vihjeitä siitä, milloin Castlevanian odotettu kolmas kausi julkaistaan, mutta ennen pitkää se on luvassa:

”Nyt se on virallista, uusi kausi on tulossa”, luvataan Castlevanian sarjasivulla. Joulukuun Netflix-julkaisujen listalta ei kuitenkaan kolmatta kautta löydy. Fanien lieneekin parasta varautua odottamaan aina ensi vuoteen asti ja lohduttautua sillä, että sentään The Witcher saapuu katsottavaksi ennen joulua.

Konamin suosittuun videopelisarjaan pohjautuva Castlevania alkoi Netflixissä vuonna 2017. Sen keskeisiä ääninäyttelijöitä ovat Richard Armitage, James Callis, Graham McTavish ja Alejandra Reynoso.

Muropaketin uusimmat