Netflixiin lisättiin yksi vuoden 2020 suurimmista elokuvista – ”Energiaa piisaa ja etenkin toimintakohtaukset ovat hienoja”

30.09.2020 08:01 | Muropaketin toimitus

Suicide Squadin (2016) itsenäinen jatko-osa Birds of Prey (2020) on lisätty tänä aamuna Netflixin elokuvakirjastoon.

Birds of Preyn eli Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinnin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Oletko kuullut kertomusta poliisista, laululinnusta, psykopaatista ja mafiaprinsessasta? “Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa. Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.

DC Comicsin sarjakuvista ammentavaa elokuvaa tähdittävät Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Chris Messina ja Ewan McGregor.

Muropaketin arviossa Birds of Preysta todettiin seuraavaa:

”Naisenergiasta huolimatta ei voi väittää, että Birds of Prey olisi toimintaelokuva pelkästään naiskatsojille. Ikärajakseen Suomessakin K16 saaneen elokuvan visuaalisuudessa on paljon samaa kuin vuoden 1995 Tank Girlissä ja verisessä, komean koreografian toimintamätössä puolestaan paljon samaa kuin John Wick -elokuvissa (Chad Stahelski onkin ollut mukana elokuvan teossa). Sitä myös höystetään jonkinasteisella Deadpool-huumorilla. Elokuvassa nähtävien yksityiskohtien määrä on niin valtava, ettei kaikkea mitenkään ennätä huomata yhdellä katselukerralla. Onneksi Birds of Preyn katsoo mieluusti toistamiseenkin.”

Lue koko arvio täältä:

Arvostelu: Birds of Prey on räväkkä ja energinen supersankarileffa, jossa on kaikuja Tank Girlistä, Deadpoolista ja John Wickistä

Birds of Preyn voi katsoa Netflixistä joko kuukausimaksua vastaan tai tutustumisjakson aikana.

Muropaketin uusimmat