Netflixin hittisarja saakin jäädä palveluun – vielä viime viikolla kaikki jaksot oltiin poistamassa

27.03.2023 11:59 Muropaketin toimitus

Arrested Developmentin eli suositun Sukuvika-komediasarjan piti lähteä Netflixistä viime viime viikolla. Vaan eipä lähtenyt, eikä ole lähtemässä jatkossakaan.

Ihmettelimme viime viikolla, kun Arrested Developmentin poistaminen Netflixistä ei toteutunutkaan ilmoitetulla aikataululla.

Nyt tilannetta on selkeytetty.

The Hollywood Reporterin mukaan Netflix on solminut uuden sopimuksen Sukuvian lisenssistä, ja sen myötä Arrested Development tulee pysymään palvelussa jatkossakin. Samalla Arrested Development siirtyy Yhdysvalloissa täysin Netflixin yksinoikeussarjaksi: vielä tähän mennessä kolme ensimmäistä kautta on voinut katsoa Hulu-palvelusta.

Arrested Development on ”tarina varakkaasta perheestä, joka menetti kaiken – ja pojasta, joka ei voinut muuta kuin pitää perheen koossa”.

Alkujaan vuosina 2003-2006 Fox-kanavalla pyörineen ja vuonna 2013 Netflixin pelastaman Arrested Developmentin on luonut Mitchell Hurwitz. Sarjan nimekkäimpiä näyttelijöitä ovat Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Michael Cera ja Alia Shawkat.