Uusimmat

Netflixin hittisarjasta potkittu näyttelijä on rahaton ja kotikin pakkohuutokaupattiin: ”En tiedä missä asun nyt”

Kuva: © Netflix

14.06.2024 08:53 Muropaketin toimitus

Seksuaalirikoksista syytetty Kevin Spacey sai potkut Netflixin hittisarja House of Cardsista vuonna 2017. Samoihin aikoihin näyttelijän ura karahti karille, ja Hollywood sulki häneltä ovensa.

Vaikka Kevin Spacey on palannut sittemmin kameran eteen, ei näyttelijällä ole edelleenkään mahdollisuuksia samanlaisiin tuotantoihin ja rahakkaisiin sopimuksiin kuin aikoinaan. Tilanne on johtanut siihen, että Spaceyn tulot ovat romahtaneet, eikä American Beautyn ja Sevenin tähti enää suoriudu laskuistaan.

Kun Pierce Morgan kysyi Kevin Spaceylta missä hän nykyään asuu, kuului vastaus seuraavasti:

”Hassua että kysyt, koska tällä viikolla Baltimoren kotini pakkohuutokaupataan. Taloni myydään huutokaupassa, joten minun on mentävä Baltimoreen ja siirrettävä tavarani varastoon. Vastaus on siis, etten tiedä missä aion asua nyt. Olen asunut Baltimoressa siitä asti kun aloimme kuvata House of Cardsia siellä. Muutin sinne vuonna 2012 ja tämä talo on ollut kotini vuodesta 2016 lähtien. En pysty enää maksamaan laskujani”.

Omien sanojensa mukaan Spacey on miljoonaveloissa oikeuskulujen ja muiden laskujen myötä.

Samassa haastattelussa Kevin Spacey paljasti, ettei ole kuullut House of Cards -vastanäyttelijästään Robin Wrightista seitsemään vuoteen mitään. Näyttelijä ei ole ihmeissään.

”Ymmärrän kyllä miksi. Ihan oikeasti. Uskon että etäännyttämällä itsensä minusta hän välttyy vastaamasta moniin kysymyksiin”.

Kevin Spaceyn koko haastattelun voi katsoa alta.