Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat heinäkuussa 2022

04.07.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Heinäkuussa 2022 Netflixin keskeisiä uutuuksia ovat Russon veljesten ohjaama toimintajännäri The Gray Man, uusi Resident Evil -sarja, Stranger Thingsin neloskauden viimeiset jaksot ja Jane Austenin klassikkoon pohjautuva Viisasteleva sydän.

Heinäkuut uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Stranger Things 4: osa 2 – 1. heinäkuuta
Hittisarja Stranger Thingsin neljännen kauden kaksi viimeistä, elokuvan mittaista jaksoa.

My Liberation Notes, kausi 1 – 2. heinäkuuta
Harmaan arjen näännyttämän sisarukset etsivät onneaan vapautuakseen merkityksettömistä elämistään korealaisessa draamasarjassa.

King of Stonks, kausi 1 – 6. heinäkuuta
Startup-tähteyttä epätoivoisesti janoava ja itsestään liikoja luuleva finanssinero luotsaa filunkifirmaansa menestykseen valehtelemalla, huijaamalla ja juonittelemalla.

Uncle from Another World, kausi 1 – 6. heinäkuuta
Herättyään 17 vuoden koomasta Takafumin keski-ikäinen setä alkaa yhtäkkiä puhua tuntematonta kieltä ja käyttää taikavoimia.

Boo, Bitch, kausi 1 – 8. heinäkuuta
Viimeisenä lukiovuotenaan seinäkukkasbestikset yrittävät vielä kerran tulla huomatuiksi. Yhtäkkiä toisesta tulee haamu. Nyt on mentävä täysillä – ennen kuin aika loppuu.

How To Build a Sex Room, kausi 1 – 8. heinäkuuta
Suunnittelija Melanie Rose tekee kuumassa tosi-tv-sarjassa pariskunnille eroottisia remontteja salaisesta rock-luolasta huipputason kylpylään.

The Longest Night, kausi 1 – 8. heinäkuuta
Asejoukko piirittää psykiatrisen vankisairaalan siepatakseen siellä vankina olevan sarjamurhaajan, mutta he eivät ole varautuneet siitä syntyvään taisteluun.

Hurts Like Hell, kausi 1 – 13. heinäkuuta
Tositapahtumien innoittamassa draamassa tutustutaan aikoinaan arvostetun thainyrkkeilyn likaiseen alamaailmaan, jossa harrastetaan laitonta vedonlyöntiä ja sopuotteluita.

Extraordinary Attorney Woo, kausi 1 – 13. heinäkuuta
Nerokas autistinen asianajaja Woo Young-woo on huippulakifirman uusin tulokas, joka tarttuu haasteisiin niin oikeustalolla kuin muuallakin.

Resident Evil, kausi 1 – 14. heinäkuuta
Karannut virus aiheuttaa maailman tuhoutumisen. Vuosia myöhemmin Jade Wesker vannoo kukistavansa syylliset taistellessaan tartunnan saaneita vastaan.

Country Queen, kausi 1 – 15. heinäkuuta
Nairobilainen tapahtumasuunnittelija palaa kotikyläänsä 10 vuoden jälkeen. Siellä hän kohtaa menneisyytensä – ja kaivosyhtiön, joka uhkaa tuhota hänen kotinsa.

Farzar, kausi 1 – 15. heinäkuuta
Prinssi Fichael asuu ihmissiirtokunnassa vieraalla planeetalla, jonka hän lupaa puhdistaa pahuudesta – mutta sitten hänelle selviää, että hänen isänsä on pahin kaikista.

Mom, Don’t Do That!, kausi 1 – 15. heinäkuuta
Miehensä kuoleman jälkeen 60-vuotias äiti päättää etsiä uutta rakkautta – lastensa iloksi ja närkästykseksi. Taiwanilainen draamasarja pohjautuu tositapahtumiin.

Remarriage & Desires, kausi 1 – 15. heinäkuuta
Eronnut nainen aikoo kostaa ex-miehensä juonittelevalle rakastajattarelle huippurikkaiden deittipalvelun avulla.

Alba, kausi 1 – 15. heinäkuuta
Alba herää rannalla ja huomaa raiskauksen jälkiä mutta ei muista mitään edellisestä illasta. Sitten selviää, että raiskaajat ovat hänen poikaystävänsä kavereita.

Bad Exorcist, kausi 2 – 20. heinäkuuta
Yksikään demoni ei ole turvassa, kun viinalle perso ja itseoppinut manaaja Bogdan Boner palaa jälleen kekseliäisiin, härskeihin ja tappaviin puuhiinsa.

Alchemy of Souls, kausi 1 – 23. heinäkuuta
Voimakas velho sokean naisen hahmossa kohtaa mahtisukuun kuuluvan miehen, joka haluaa muuttaa kohtalonsa hänen avullaan.

DI4RIES, kausi 1 – 26. heinäkuuta
Galileo Galilei -yläkoulussa jokainen päivä on täynnä yllätyksiä! Luvassa on ensirakkauksia ja -suudelmia sekä hauskaa kamujen kanssa – ja kinaa kilpailijoiden kanssa.

Another Self, kausi 1 – 28. heinäkuuta
Kolme ystävystä osallistuu terapiaistuntoon ja pyrkii selvittämään perheittensä selvittämättömät menneisyyden traumat.

Keep Breathing, kausi 1 – 28. heinäkuuta
Pienkone putoaa Kanadan erämaahan ja yksinäinen nainen joutuu taistelemaan niin olosuhteita kuin sisäisiä demoneitaan vastaan selvityäkseen hengissä.

Fanático, kausi 1 – 29. heinäkuuta
Espanjan suurin musiikkitähti kuolee yllättäen kesken konsertin ja hänen faninsa ryhtyy esittämään idoliaan.

Uncoupled, kausi 1 – 29. heinäkuuta
Newyorkilainen kiinteistönvälittäjä on äimän käkenä pitkäaikaisen poikaystävän muuttaessa pois, mutta ehkä edessä onkin uusi alku – ja deittailu – nelikymppisenä. Pääosassa Neil Patrick Harris.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series, kausi 1 – 29. heinäkuuta
Yläluokkaisen yksityiskoulun cheerleaderit päättävät ryhtyä taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan teinijännärissä.

Detective Conan: Zero’s Tea Time, kausi 1 – 29. heinäkuuta
Etsivä, joka on myös turvallisuusviraston agentti ja salaisen järjestön jäsen, tasapainottelee kolmen identiteettinsä kanssa tässä Salapoliisi Conan -sarjan spinoffissa.

Tulossa myös:

 • Manifest, kaudet 1-3 – 1. heinäkuuta
 • Control Z, kausi 3 – 6. heinäkuuta
 • Capitani, kausi 2 – 8. heinäkuuta
 • Big Timber, kausi 2 – 13. heinäkuuta
 • Sintonia, kausi 3 – 13. heinäkuuta
 • Virgin River, kausi 4 – 20. heinäkuuta
 • Blown Away, kausi 3 – 22. heinäkuuta
 • Dream Home Makeover, kausi 3 – 27. heinäkuuta
 • Car Masters: Rust to Riches, kausi 4 – 27. heinäkuuta
 • Rebelde, kausi 2 – 27. heinäkuuta
 • Masaba Masaba, kausi 2 – tulossa heinäkuussa

Heinäkuun uudet elokuvat:

Hello, Goodbye, and Everything in Between – 6. heinäkuuta
Clare ja Aidan sopivat eroavansa ennen opiskelemaan lähtemistä – ei katumista, ei särkyneitä sydämiä. Saavatko viimeiset treffit kuitenkin mielen muuttumaan?

The Sea Beast – 8. heinäkuuta
Animaatioelokuvassa pieni tyttö livahtaa salamatkustajaksi legendaarisen pedonpyytäjän laivaan. He suuntaavat yhdessä kohti tuntemattomia vesiä – ja päätyvät historiankirjoihin.

Dangerous Liaisons – 8. heinäkuuta
Kirjaviisas Célène ihastuu Biarritzissa Tristaniin, uuden lukionsa pahaan poikaan, tietämättä olevansa Tristanin ja somekuningatar Vanessan julman vedon kohteena.

Incantation – 8. heinäkuuta
Kuusi vuotta sitten Li Ronanin ylle langetettiin kirous uskonnollisen tabun rikkomisesta. Nyt hänen on suojeltava tytärtään tekonsa seurauksilta.

Jewel – 8. heinäkuuta
Valokuvaaja ihastuu paikalliseen naiseen käydessään verilöylyn muistomerkillä, mutta heidän romanssinsa herättää tuskaisia muistoja yhteisestä menneisyydestä.

Kuolleiden laakso (Valley of the Dead) – 11. heinäkuuta
Espanjassa raivoaa sisällissota, mutta vannoutuneet viholliset joutuvat tekemään yhteistyötä törmätessään natsilaboratoriossa luotuihin lihansyöjäzombeihin.

Paula ja Jojo – 11. heinäkuuta
Kun Paulan paras ystävä Jojo rakastuu ja jättää taakseen villit treffiseikkailut Berliinissä, Paula tekee kaikkensa pilatakseen ystävänsä häät.

Under the Amalfi Sun – 13. heinäkuuta
Riccionessa alkanut romanssi on jatkunut jo vuoden. Vincenzo ja Camilla tapaavat taas lomalla kauniilla Amalfin rannikolla, jossa heidän rakkautensa joutuu koetukselle.

Love Goals (Jaadugar) – 15. heinäkuuta
Pikkukaupungin taikuria ei jalkapallo kiinnosta pätkääkään, mutta hänen pitää johtaa paikallinen joukkue turnauksen finaaliin saadakseen elämänsä rakkauden vaimokseen.

Viisasteleva sydän (Persuasion) – 15. heinäkuuta
Vuosien jälkeen Anne Elliot tapaa jälleen komean miehen, jonka kosinnan hän joutui joskus torjumaan. Tarttuuko hän nyt mahdollisuuteen kokea aidon rakkauden? Jane Austenin rakastettuun klassikkoon pohjautuvan elokuvan pääosaa esittää Dakota Johnson.

Too Old for Fairy Tales – 18. heinäkuuta
Hemmoteltu poika haluaa osallistua peliturnaukseen, mutta äidin sairaus ja eksentrinen täti pakottavat hänet miettimään arvojärjestystään uudelleen.

Live is Life – 18. heinäkuuta
Aikuisuuden todellisuuden häämöttäessä horisontissa viisi ystävystä lähtee vielä kerran yhdessä viimeiseen seikkailuun etsimään toiveita toteuttavaa taikakukkaa.

The Gray Man – 22. heinäkuuta
CIA:n salainen agentti saa selville sisäisiä salaisuuksia ja on merkitty mies. Sosiopaattitappaja lupaa palkkion hänen päästään ja jahtaa häntä ympäri maapalloa. Anthony ja Joe Russon ohjaaman toimintaelokuvan pääosissa nähdään Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas ja Regé-Jean Page.

Tulossa myös:

 • Ranveer vs Wild with Bear Grylls – 8. heinäkuuta
 • Pipa – 27. heinäkuuta
 • A Cut Above – 28. heinäkuuta
 • Purple Hearts – 29. heinäkuuta
 • The Entitled – 29. heinäkuuta

Heinäkuun dokumentit:

Girl in the Picture – 6. heinäkuuta
Dokumentti kertoo tien laitaan kuolevasta naisesta, joka jättää jälkeensä pojan, miehestä, joka väittää olevansa naisen aviomies – ja painajaismaisesta mysteeristä.

How to Change Your Mind – 12. heinäkuuta
Kirjailija Michael Pollan juontaa dokumenttisarjan, jossa tutustutaan psykedeelien, kuten LSD:n, psilosybiinin, MDMA:n ja meskaliinin, historiaan ja käyttöön.

My Daughter’s Killer – 12. heinäkuuta
Tosirikosdokumentti kertoo isästä, joka vuosikymmenien ajan yrittää saada tyttärensä murhaajan oikeuteen Ranskassa ja Saksassa – ja turvautuu sitten koviin keinoihin.

D.B. Cooper: Where Are You?! – 13. heinäkuuta
Vuonna 1971 lentokonekaappaaja hyppää lentokoneesta mukanaan laukullinen varastettua rahaa – ja pääsee pakoon. Hänen henkilöllisyytensä on edelleen kiehtova mysteeri.

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres – 13. heinäkuuta
Useimmat poliitikot havittelevat valtaa, mutta rauhaa tavoitelleen Shimon Peresin vaikutusvalta ja tinkimättömyys olivat olennaisia Israelin synnylle ja säilymiselle.

Indian Predator: The Butcher of Delhi – 20. heinäkuuta
Järjestelmän uhriksi itsensä kokeva sarjamurhaaja jättää silvottuja ruumiita ja herjaviestejä delhiläisen vankilan ulkopuolelle. Käynnistyy ennennäkemätön rikollisjahti.

The Most Hated Man on the Internet – 27. heinäkuuta
Peräänantamaton äiti aikoo saada tyttärensä valokuvat pois netin kostopornosivustolta ja aloittaa verkkokampanjan sivuston perustajaa vastaan.

Tulossa myös:

 • Street Food: USA – 26. heinäkuuta

Heinäkuun komediaspesiaalit:

 • Bill Burr: Live at Red Rocks – 12. heinäkuuta
 • David A. Arnold: It Ain’t For the Weak – 19. heinäkuuta

Lapsille ja koko perheelle:

 • Karma’s World, kausi 3 – 7. heinäkuuta
 • Pokémon Master Journeys: The Series: osa 3 – 8. heinäkuuta
 • Kung Fu Panda: The Dragon Knight – 14. heinäkuuta
 • My Little Pony: A New Generation: Sing-Along – 18. heinäkuuta
 • StoryBots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read – 18. heinäkuuta
 • Jurassic World Camp Cretaceous, kausi 5 – 21. heinäkuuta
 • Gabby’s Dollhouse, kausi 5 – 25. heinäkuuta
 • Oggy and the Cockroaches: Next Generation – 28. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat