UUSIMMAT

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2021

30.11.2021 13:29 | Muropaketin toimitus

Joulukuussa Netflixin keskeisimmät uudet elokuvat ovat Jane Campionin ohjaama ja Benedict Cumberbatchin tähdittämä The Power of the Dog sekä Adam McKayn ohjaama, Jennifer Lawrencen ja Leonardo DiCaprion tähdittämä Don’t Look Up. Sarjapuolella julkaistaan muun muassa The Witcherin toinen kausi.

Netflixin uudet sarjat ja tuotantokaudet joulukuussa:

Kojootit, minisarja – 2. joulukuuta
Kesäleirikaverukset löytävät timantteja metsästä, mikä johtaa hurjiin koettelemuksiin, testaa heidän ystävyyttään – ja saattaa heidät hengenvaaraan.

Coming Out Colton, kausi 1 – 3. joulukuuta
Entinen NFL-pelaaja ja Unelmien poikamies Colton Underwood lähtee matkalle uuteen elämäänsä kaapista tulleena HLBTQ-yhteisön jäsenenä.

Aranyak, kausi 1 – 10. joulukuuta
Vuoristoaseman epäsuhtainen poliisipari törmää poliittiseen juonitteluun, eturistiriitoihin ja hirviömyyttiin tutkiessaan mystisen murhan monia epäiltyjä.

Twentysomethings: Austin, kausi 1 – 10. joulukuuta
Teksasin Austiniin sijoittuvassa tosi-tv-sarjassa parikymppiset luovivat rakkauden ja ystävyyden merillä ja aloittavat uutta seikkailua: elämää.

Saturday Morning All Star Hits!, kausi 1 – 10. joulukuuta
Melko lailla häpeämätön ja hieman häiritseväkin animaatio- ja livekuvaa yhdistelevä aikuisten sarja juhlistaa 80- ja 90-lukujen yliampuvia lauantaiaamujen ohjelmia.

How To Ruin Christmas: The Funeral, kausi 1 – 10. joulukuuta
Vuosi edellisen vuoden joulukatastrofin jälkeen Tumi löytää itsensä keskeltä toista jouluista sekasotkua, kun hänen sukulaisensa yllättäen kuolee.

Inspector Koo, kausi 1 – 11. joulukuuta
Erakoitunut entinen poliisi palaa pelikentälle vakuutustutkijana ja etsii vihjeitä rikospaikoilta, jotka lähellä liikkuva sarjamurhaaja on täydellisesti lavastanut.

The Hungry and the Hairy, kausi 1 – 11. joulukuuta
Kaverukset Rain ja Ro Hong-chul irrottautuvat arjesta ja nauttivat herkullisesta ruoasta unelmiensa moottoripyöräretkellä Korean kauniissa maisemissa.

The Future Diary, kausi 1 – 14. joulukuuta
Tosi-tv-sarjassa ventovieraat tapaavat toisensa ja saavat päiväkirjan, johon on kirjoitettu heidän oma rakkaustarinansa. Johtaako se aitoon romanssiin?

Selling Tampa, kausi 1 – 15. joulukuuta
Mustien naisten omistaman kiinteistönvälitystoimiston välittäjät yhdistävät bisneksen ja huvin dominoidessaan Floridan Tampan ranta-alueen kuumia luksuskiinteistömarkkinoita.

The Witcher, kausi 2 – 17. joulukuuta
Eeppinen hirviöitä ja taikuutta yhdistelevä sarja palaa toisen kauden myötä. Pääosissa jatkavat Henry Cavill, Anya Chalotra ja Freya Allen.

Decoupled, kausi 1 – 17. joulukuuta
Ihmisiä vihaava kirjailija ja hänen startup-yrittäjävaimonsa luovivat avioeroprosessin tyrskyissä keskellä yläluokkaisen maailmansa hulluuksia.

Siepatut (What Happened in Oslo), kausi 1 – 19. joulukuuta
Terroristit kaappaavat naisen tyttären ja hän joutuu etsimään apua vuosikymmeniä sitten tapaamaltaan ystävältä.

Emily in Paris, kausi 2 – 22. joulukuuta
Lisää hupia. Lisää muotia. Emily löytää oman paikkansa Pariisissa, mutta yksi kohtalokas yö saattaa sekoittaa kaiken.

The Silent Sea, kausi 1 – 24. joulukuuta
Kuuaseman asukkaat kuolevat onnettomuudessa. Erään menehtyneen tutkijasisko osallistuu tehtävään, jonka tarkoituksena on kerätä asemalta arvoituksellisia näytteitä.

Single’s Inferno, kausi 1 – 25. joulukuuta
Flirttailevat sinkut etsivät rakkautta autiosaarella, jolta he pääsevät pois vain lähtemällä pareina romanttisille paratiisitreffeille.

Anxious People, kausi 1 – 29. joulukuuta
Pankkiryöstäjä ottaa asuntoesittelyn kävijät panttivangeiksi, mutta katoaa sitten kuin tuhka tuuleen. Poliisi on ymmällään – ja kaikki ovat epäiltyjä.

Kitz, kausi 1 – 30. joulukuuta
19-vuotias tarjoilija soluttautuu rikkaiden teinien maailmaan hakiessaan kostoa veljensä kuolemasta vastuullisena pitämälleen tytölle.

Stay Close, kausi 1- 31. joulukuuta
Kuvatoimittajan, jalkapalloäidin ja murhatutkijan elämää sekoittaa kammottava tapaus menneisyydestä.

Tulossa myös:

 • Matkalla avaruuteen, kausi 3 – 1. joulukuuta
 • Jojo’s Bizarre Adventure, kausi 5 – 1. joulukuuta
 • 44 kissaa, kausi 4 – 1. joulukuuta
 • Rahapaja, osa 5 vol 2 – 3. joulukuuta
 • Titans, kausi 3 – 8. joulukuuta
 • Superstore, kausi 6 – 15. joulukuuta
 • Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – 15. joulukuuta
 • Aggretsuko, kausi 4 – 16. joulukuuta
 • Elite Short Stories: Samuel Omar, kausi 1 – 20. joulukuuta
 • Elite Short Stories: Patrick – 23. joulukuuta
 • Café con aroma de mujer, kausi 1 – 29. joulukuuta
 • Cobra Kai, kausi 4 – 31. joulukuuta
 • Queer Eye, kausi 6 – 31. joulukuuta

Joulukuun uudet elokuvat:

The Power of the Dog – 1. joulukuuta
Komenteleva mutta karismaattinen karjatilallinen yrittää pelotella veljensä uutta vaimoa ja tämän teinipoikaa, mutta sitten vanhat salaisuudet paljastuvat. Jane Campionin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst ja Jesse Plemons.

Green Snake – 1. joulukuuta
Aikuisten animaatiossa Xiao Qing yrittää vapauttaa siskonsa Fahain kynsistä, mutta päätyy dystooppiseen kaupunkiin. Siellä hän tapaa salaperäisen miehen, joka ei muista aiempaa elämäänsä.

The Whole Truth – 2. joulukuuta
Kaksi sisarusta löytää salaperäisen aukon isovanhempiensa talon seinästä, ja löytöä seuraavat karmaisevat tapahtumat tuovat esiin suvun synkkiä salaisuuksia.

Single All the Way – 2. joulukuuta
Peter pyytää parasta kaveriaan esittämään poikaystäväänsä jouluvisiitillä, mutta heidän suunnitelmansa – ja tunteensa – muuttuvat, kun perhe järjestää Peterille treffit.

Cobalt Blue – 3. joulukuuta
Perheensä järkytykseksi aloitteleva kirjailija ja tämän vapaamielinen sisko rakastuvat samaan salaperäiseen mieheen, joka on heidän kodissaan vuokralaisena.

Muistojen kasetti (Mixtape) – 3. joulukuuta
12-vuotias Beverly löytää edesmenneiden vanhempiensa tekemän rikkinäisen kokoelmakasetin vuonna 1999. Hän päättää etsiä kokoelman kappaleet ja oppia lisää vanhemmistaan.

David ja tontut (David and the Elves) – 6. joulukuuta
Tympääntynyt, ylityöllistetty tonttu karkaa ihmisten maailmaan ja ystävystyy nuoren pojan kanssa, joka auttaa häntä kokemaan joulun taikaa.

Asakusa Kid – 9. joulukuuta
Takeshi Kitano aloittelee uraansa asakusalaisen koomikkolegenda Fukamin opissa, mutta kun hänen maineensa kasvaa, hänen opettajansa maine himmenee.

Kaksi (Two) – 10. joulukuuta
Kaksi toisilleen tuntematonta henkilöä huomaa herätessään, että heidän vatsansa on ommeltu yhteen. He järkyttyvät entisestään, kun selviää, kuka on hirveän teon takana.

Anonyymi (Anonymously Yours) – 10. joulukuuta
Vahingossa lähetetty tekstiviesti johtaa digitaaliseen ystävyyteen, ja Vale ja Alex ihastuvat toisiinsa tajuamatta, että he ovat tavanneet jo oikeastikin.

Vieläkin ihan eri sarjassa (Still Out of My League) – 10. joulukuuta
Erottuaan ihastuksestaan Marta rakastuu taiteilijaan. Elämä ei kuitenkaan ole helppoa sairastavalle naiselle ja hänen ystävilleen.

Takaisin takamaille (Back to the Outback) – 10. joulukuuta
Nämä väärinymmärretyt eläimet voivat näyttää vaarallisilta, mutta niillä on kultainen sydän – ja ne karkaavat vankeudesta päästäkseen kotiin Australian takamaille.

The Unforgivable – 10. joulukuuta
Murhasta tuomittu nainen vapautuu vankilasta yhteiskuntaan, joka ei anna anteeksi hänen tekoaan, ja ryhtyy etsimään pikkusiskoaan, jonka joutui hylkäämään. Rikosdraaman pääosia esittävät Sandra Bullock, Vincent D’Onofrio, Viola Davis ja Jon Bernthal.

The Hand of God – 15. joulukuuta
Nuori Fabietto on kova jalkapallofani 1980-luvun Napolissa. Hänen perhettää kohtaa tragedia, joka muovaa hänen epävarmaa mutta lupaavaa tulevaisuuttaan elokuvantekijänä.

A Naija Christmas – 16. joulukuuta
Äidin jouluntoive, ja siihen liittyvä palkinto, saa aikaan kilpailun hänen poikiensa välille.

A California Christmas: City Lights – 16. joulukuuta
Vuosi romanssinsa alkamisen jälkeen Callie ja Joseph lähtevät tilaltaan San Franciscoon hoitamaan suvun bisneksiä ja horisontissa siintävät häät.

Yrmeää joulua – 21. joulukuuta
Perheen rantalomasta tulee yhtä kaaosta, kun Don Servando ja Doña Alicia, Alman itsepäinen täti, aloittavat älyttömän kilpailun siitä, joka saa päättää joulun vietosta.

Vicky and Her Mystery – 24. joulukuuta
Äitinsä menettänyt tyttö muuttaa isänsä kanssa villiin ja kauniiseen Cantaliin. Voiko eräs erikoinen olento auttaa häntä toipumaan? Tositarinan innoittama.

1000 Miles from Christmas – 24. joulukuuta
Joulua vihaava tilintarkastaja lähetetään töihin pikkukaupunkiin. Siellä hän tapaa naisen, joka päättää muuttaa hänen käsityksensä joulusta.

Don’t Look Up – 24. joulukuuta
Kaksi tähtitieteilijää lähtee mediakiertueelle varoittamaan maapalloa lähestyvästä tappavasta komeetasta, mutta ihmiskunnan huomio on toisaalla ja reaktio sen mukainen. Adam McKayn ohjaaman komedian pääosissa nähdään Jennifer Lawrence ja Leonardo DiCaprio sekä muun muassa Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill ja Timothée Chalamet.

Doraemon 2 – 24. joulukuuta
Nobita matkaa tulevaisuuteen esitelläkseen rakkaalle isoäidilleen morsiamensa, mutta aikuinen Nobita on karannut omista häistään.

Minnal Murali – 24. joulukuuta
Räätäli saa salamaniskusta erikoisia voimia, mutta ollakseen kotikaupunkinsa kaipaama supersankari hänen on kukistettava yllättävä vihollinen.

Lulli – 26. joulukuuta
Lahjakas mutta itsekeskeinen lääketieteen opiskelija ei lotkauta korvaansa muiden mutinoille – kunnes saa onnettomuuden seurauksena kyvyn kuulla muiden ajatukset.

Hilda and the Mountain King – 30. joulukuuta
Kun Hilda herää peikon ruumuussa, hän tarvitsee kaiken älykkyytensä ja rohkeutensa päästäkseen kotiin ja palatakseen taas ihmiseksi.

Seal Team – 31. joulukuuta
Peloton Quinn-hylje kokoaa joukon armottomia haita vastaan saadakseen meren jälleen kaikkien vapaaseen käyttöön.

Tulossa myös:

 • The Cleanse – 1. joulukuuta
 • Circus of Horrors – 1. joulukuuta
 • Peitelty totuus – 1. joulukuuta
 • Fear in the Night – 1. joulukuuta
 • Katukatti Bob – 1. joulukuuta
 • Sniper Reloaded – 1. joulukuuta
 • Champions – 1. joulukuuta
 • Addicted – 1. joulukuuta
 • The Blue Lamp – 1. joulukuuta
 • Think Like a Man Too – 1. joulukuuta
 • Il Mestiere delle Armi – 1. joulukuuta
 • Man About the House – 1. joulukuuta
 • Sa Majeste Minor – 1. joulukuuta
 • A French Mistress – 1. joulukuuta
 • The Sleeping Tiger – 1. joulukuuta
 • A Nous les Petites Anglaises! – 1. joulukuuta
 • L’air de Paris – 1. joulukuuta
 • Alissa – 1. joulukuuta
 • Allons z’enfants – 1. joulukuuta
 • Les routes du Sud – 1. joulukuuta
 • Ah, la Belles Bacchantes – 1. joulukuuta
 • Dark Waters – 1. joulukuuta
 • Lakeview Terrace – 1. joulukuuta
 • Tokyo Godfathers 15. joulukuuta
 • Surf’s Up: Wave Mania – 15. joulukuuta
 • Warriors of Heaven and Earth – 15. joulukuuta
 • Lyckligare Kan Ingen Vara – 21. joulukuuta

Joulukuun uudet dokumentit:

Johdata minut kotiin – 1. joulukuuta
Koskettavat tarinat USA:n länsirannikon kodittomien tilanteesta valottavat kasvavaa humanitaarista kriisiä elokuvan keinoin.

Voir: Videoesseitä elokuvista – 6. joulukuuta
Elokuvaharrastajat tutkailevat kokemiaan jännittäviä, hämmentäviä, haastavia ja elämää mullistavia elokuvahetkiä tässä visuaalisten esseiden kokoelmassa.

The Family That Sings Together: The Camargos – 9. joulukuuta
Tässä tosi-tv-sarjassa Zezé Di Camargo ja hänen tyttärensä Wanessa viettävät aikaa yhdessä sekä perheen että ystävien kanssa työstäen uulla levyään.

Puff: Wonders of the Reef – 16. joulukuuta
Nuori pallokala matkaa ihmeellisessä, fantastisten olioiden täyttämässä mikromaailmassa etsiessään kotia Isolla valliriutalla.

Stories of a Generation – with Pope Francis – 25. joulukuuta
Sarjan vilpittömän sydämellisissä tarinoissa yli 70-vuotiaat miehet ja naiset jakavat elämänviisauksiaan ja kertovat elämänsä ratkaisevista päätöksistä.

Crime Scene: The Times Square Killer – 29. joulukuuta
Kolmiosainen dokumenttisarja sukeltaa 1970- ja 1980-luvuilla New Yorkin Times Squarella toimineen sarjamurhaajan tapaukseen.

Joulukuun komediaspesiaalit:

 • Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) – 7. joulukuuta
 • Carolin Kebekus: The Last Christmas Special – 8. joulukuuta
 • Russell Howard: Lubricant – 14. joulukuuta
 • Jim Gaffigan: Comedy Monster – 21. joulukuuta
 • Jimmy Carr: His Dark Material – 25. joulukuuta

Lapset ja koko perhe:

 • Kayko and Kokosh, kausi 1 – 1. joulukuuta
 • Kayko and Kokosh, kausi 2 – 1. joulukuuta
 • Jurassic World Camp Cretaceous, kausi 4 – 3. joulukuuta
 • Centaurworld, kausi 2 – 7. joulukuuta
 • Go Dog Go, kausi 2 – 7. joulukuuta
 • StarBeam: Beaming in the New Year – 14. joulukuuta
 • ​Fast & Furious Spy Racers, kausi 6: Homecoming – 17. joulukuuta
 • Word Party Presents: Math! – 28. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.